Kızlar buda dert mi demeyin, gerçekten benim için sıkıntı artık. Şu son 3/4 ayda 3.temizlik seti dün akşam çöp oldu.
Bundan öncesinde viledanın standart paspaslı temizlik setini kullanıyordum. Hatta ucuzluk mağazalarında satılan mikrofiber, polar tarzda uç aldım onu da kullandım. Ama gerçekten ıslak bırakıyor tam sıkmıyor.
Bir kaç ay önce instagramda , takip ettiğim bir kaç kişi reklamını da yapınca tablet mop aldım. Şu bir tarafta temiz su, diğer tarafında sıkma düzeneği bulunanlardan. Anlatıldığı gibi ergonomik çıkmadı. Oda güzel sıkmıyor zaten ahşaplara zarar veriyor tam kuru olmaması. Sıkma yeri habire içine kaçıp duruyor, en sonunda dişleri kırıldı. Bir ay içinde oda çöp oldu, verdiğim para boşa gitti.
Tablet mopta gidince, uç kısmı ip ip olanlardan aldım. Hani şu kovanın içinde de bezi çevirerek temizleyen, sıkma işini dönerek yapanlardan. İkinci hafta da o sıkma düzeneğini alt kısmından kırıldı. Zaten incecik bir plastik tutuyormuş. Ayrıca sıkma kısmıda, bezi temizleyen kova içindeki sistemde hiç ergonomik değil. Mopun ufacık bir yamulmasında dönmüyor. Sonra bir arkadaşın tavsiyesi ile aynı markanın bir üst modelini aldım. Dün akşam oda kırıldı.
Eski sistem yere eğilip bezle silmeyi tavsiye etmeyin lütfen. Hem ellerimde egzama var, hem evim 280 m2. Bir tam gün ev silsem anca biter.
Kullanıp sağlamlığını ve ergonomikliğini tecrübe ettiğiniz temizlik seti tavsiyesi istiyorum. Ücreti hiç mühim değil, zaten bir kaç ayda setlere verdiğim para çöp oldu. Uzun süre kullanabileceğim bir temizlik setim olsun yeter