Valla ben siyahlar, renkliler ve beyazlar olarak ayırıyorum sonra kumaşlarına göre ayırmadan makineye atıyorum ama çok yüksek derecelerde çalıştırmıyorum, şimdiye kadar hiçbir kıyafetime birşey olmadı. Birde havluları ayrı olarak atıyorum o kadar.
Valla ben siyahlar, renkliler ve beyazlar olarak ayırıyorum sonra kumaşlarına göre ayırmadan makineye atıyorum ama çok yüksek derecelerde çalıştırmıyorum, şimdiye kadar hiçbir kıyafetime birşey olmadı. Birde havluları ayrı olarak atıyorum o kadar.
havluları kaç derecede yıkıyosunuz?
Konudan biraz kopuk olucak ama
Ben de birşey sorayım tüm hanımlara,
Havluları, sadece havlular olarak mı yıkıyorsunuz yoksa uygun renkli bişeyleri de makineye atıyor musunuz?
Canım onları da 40 derecede yıkıyorum ben. Bence yeterli temizlik için eskiden elde yıkıyormuş insanlar sonuçta ellerinin dayanamayacağı bir sıcaklık değildir ona rağmen hijyeni sağlıyorlarsa, ben çamaşır makinesinde bi ton deterjanla 40 derecede haydi haydi sağlarım diye düşünüyorum.havluları kaç derecede yıkıyosunuz?
Ben de birşey sorayım,
Havluları, sadece havlular olarak mı yıkıyorsunuz yoksa uygun renkli bişeyleri de makineye atıyor musunuz?
Keke gelince benimde hep incecik olurdu puf noktasini buldum pandispanyam bile harika oluyor.firini once 150 derecedeyken keki firina sur ve alt ust isi varya sadece alti acik tutuyosun 20 dk kadar sonra takip et iyice kabarinca ust isiyida aciyorsun ve bu defa dereceyi170 e aliyosun bu kadar.
ben havlularla ic camasirlari beraber bazen 60 bazen 95te yikiyorum yanlismi yapiyorum acaba :26:
bende kek yapmayı beceremiyorum..
banada bir el atıverin bari..