temizlik konusunda yardıma ihtiyacım var !:(

koyu renk kumaşlara ne sürersen sür genelde iz kalıyor

güzelim kayınvaldemden öğrendim ve uyguladım kesinlikle işe yarıyor..yağ lekesine hemen pudra döküp üstüne selpak koyup ütülerseniz pudrayla beraber yağ kalkıyor ve sonra cosla oxi actionlu bi kovaya koyun inanın yağdan eser yok denenmiştir...

aaa domestos falan dokme rezıl olur koltukların renklıler ıcın olanı bıle deneme cunku o bıle deforme edıyo koltuk lekelerı ıcın vanıshın halı sampuanları varya onu kullnıyorum bırde herturlu temızlıge loc kullanıyorum dıyenler var ama locu denemedım cok ıyı oldugunu duydum

l.o.c. muhteşem bir ürün tavsiye ederim.

valla canım ben öğrenci değilim, koskoca evli ve çocuklu kadınım ama bu sorun bende de var. hala çamaşır yıkıcağım zaman onla bunu mu atsam, kaç derecede yıkasam, nasıl deterjan koysam, öff dert yani. düşük sıkcaklıkta yıkasam lekeler çıkmıyo, hele bebeğin yemek lekeleri. ben beyazları( eşimin gömlekleri, iç çamaşırlar, beyaz nevresim falan) 90 derecede yıkıyorum, çamaşır suyu da koyuyorum. renklileri de 60 derecede. bi de siyahları ayrı yıkıyorum, onların her şeye rengi çıkabiliyo çünkü. bi de yünlüler ve sentetikleri falan ve de etiketinde 40 derecede yıkayın falan yazan çamaşırları birlikte atıyorum.
herşeye rağmen bişey olursa da artık yapacak bişey yok.

sen 90 derecede gömlek yıkıyorsun ve çekmiyor peki ben neden beceremiyorum bunu??

valla ben tek tek uğraşamam. hepsini bir atıyorum makineye gayet de güzel yıkanıyo :KK9: boya çıkarma ihtimali olan şeyleri elde yıkıyorum :KK31:

oh be evimi biraz topladım sadece süpürmek kaldı . tabi ahmet said minilk bebeğim uyuyor . Şimdi değil daha sonra

X