- 21 Temmuz 2022
- 387
- 225
-
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
iş arkadaşım da var chloe love ve aşık oldum yeni duş almış gibi kokuyor harika ya kokladıkça yenileniyorum ferahlıyorum ondan görüp satın aldım ve aşk yaşıyorum 2 fıs tüm gün yetiyormerhaba memnun kaldınız mı
bnde arayıştayım
evet yaa herkes kullanınca ben de soğuyorumOoff çok klasik yaa. Neredeyse 10 kadından 8 i bu kokuyu kullanıyor
Orijinali bana hediye geldi ama sırf bu düşüncemden dolayı kullanamıyorum
hangi siteden aldınız acaba?iş arkadaşım da var chloe love ve aşık oldum yeni duş almış gibi kokuyor harika ya kokladıkça yenileniyorum ferahlıyorum ondan görüp satın aldım ve aşk yaşıyorum 2 fıs tüm gün yetiyor
içeriğine baktım meyve ağırlıklı sanırım fiyatı da iyiymiş aslındaBurberry brit sheer aşırı iyi tavsiye ederim
iş arkadaşım gümrükten alıyor isterseniz size de yardımcı olabilirimhangi siteden aldınız acaba?
olabilir orijinalsaiş arkadaşım gümrükten alıyor isterseniz size de yardımcı olabilirim
Orijinal diyor yıllardır o satıcıdan alıyormuş bizim iş gümrük o yüzden olabiliyor gümrükten mal bulabiliyoruz, benim siparişim gelsin orijinalse size söylerimolabilir orijinalsa
tamam çok sevinirimOrijinal diyor yıllardır o satıcıdan alıyormuş bizim iş gümrük o yüzden olabiliyor gümrükten mal bulabiliyoruz, benim siparişim gelsin orijinalse size söylerim
kalıcı mıL’occitane Herbae L’eau - pembe olan.
merhaba bugün elime ulaştı orijinal değil gibiii emin olamadım ofistekiler buram buram kokuyor deditamam çok sevinirim
Merhaba kokudan memnun kaldınız mı bende orijinal bir koku almak istiyorum çok pahalı normal demerhaba bugün elime ulaştı orijinal değil gibiii emin olamadım ofistekiler buram buram kokuyor dedi
merhaba, orijinali ile aynı koku değil kesinlikleMerhaba kokudan memnun kaldınız mı bende orijinal bir koku almak istiyorum çok pahalı normal de
Chloe love orjinalini bulmanız artık neredeyse imkansız çünkü üretimi durduruldu.olabilir orijinalsa
geçen gün deneme şansım oldu hiç de öyle istediğim gibi temiz bir koku değilkesinlikle chloe signature tam tarif ettiğiniz koku hem de çok kalıcı
havalanında freeshopta bile yoksa Türkiye'de de bulamam diye vazgeçtimChloe love orjinalini bulmanız artık neredeyse imkansız çünkü üretimi durduruldu.
yorumalarda çiçeksi koku denmiş bir yandan da çok seveni var gördüğüm kadarıyla, size nasıl bir his uyandırıyor bu parfüm?channel chance