- 21 Temmuz 2022
- 387
- 225
-
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
LacosteŞekerli ve ağır kokulardan nefret ediyorum
şöyle yeni duştan çıkmış temizlik kokan bir yandan da kalıcı olan parfüm önerilerinizi bekliyorum.
Pudramsı+temizlik kokusu da olabilir
teşekkürler :)
teşekkür ediyorum ama ben parfüm arıyorumÇok kalici olmuyor hiç biri genelde ama yaptığın gün en azindan evde temizlik yapildigi belli oluyor.bingonun beyaz sabunlu olan yüzey temizleyicisini kullaniyorum.ben
kullanmıştım hiç kalıcı değildiyves rocher evidence benim yazin tatilde kullandigim parfumum. bana aynen boyle dustan yeni cikmis hissi veriyor cok seviyorum.
aa oyle mi edpsi bende cok kalici aslinda.kullanmıştım hiç kalıcı değildi
Yaa farkettim kusura bakmayinteşekkür ediyorum ama ben parfüm arıyorum
kremini de almıştım set halinde amaa yine de kalıcı olmadıaa oyle mi edpsi bende cok kalici aslinda.
teşekkür ederiiiimYaa farkettim kusura bakmayintemizlik diyince otomatik ev temizligine bagladim
kalıcı mChloe signature
Evet kalıcııkalıcı m
Burberry brit sheer aşırı iyi tavsiye ederimŞekerli ve ağır kokulardan nefret ediyorum
şöyle yeni duştan çıkmış temizlik kokan bir yandan da kalıcı olan parfüm önerilerinizi bekliyorum.
Pudramsı+temizlik kokusu da olabilir
teşekkürler :)
o kadar araştırdım bu içeriği hiç bu parfümü görmemiştim çok teşekkür ederim şimdi chloe love satın aldım ama henüz gelmedi, bir sonraki dememem Burberry brit sheer olacak teşekkürler <3Burberry brit sheer aşırı iyi tavsiye ederim
merhaba memnun kaldınız mıo kadar araştırdım bu içeriği hiç bu parfümü görmemiştim çok teşekkür ederim şimdi chloe love satın aldım ama henüz gelmedi, bir sonraki dememem Burberry brit sheer olacak teşekkürler <3
Ooff çok klasik yaa. Neredeyse 10 kadından 8 i bu kokuyu kullanıyorchannel chance