Ben bişey sorcam kızlar.
Duşakabin nasıl temizlenir. Bizim evdekinin kenarlarına silikon çekmiş önceki kiracı -yada ev sahibi-bilmiyorum. Herhalde dışarıya su sızdırdı.Ama o kısımlar zamanla siyahlaştı. Geçen gün fırça ile çamaşır suyu ile ovdum ama pek bi değişklik yok. Siz nasıl temizliyorsunuz?
Bir de tuvaletin fayans aralarını ne yapsam beyazlatamadım. Tuzruhu bile döktüm. Sanırım benden önce oturan kişi hiç silmedi yada fayansın kalitesiyle ilgili bişey bilmiyorum..Ne yapmam lazım?
Ben bişey sorcam kızlar.
Duşakabin nasıl temizlenir. Bizim evdekinin kenarlarına silikon çekmiş önceki kiracı -yada ev sahibi-bilmiyorum. Herhalde dışarıya su sızdırdı.Ama o kısımlar zamanla siyahlaştı. Geçen gün fırça ile çamaşır suyu ile ovdum ama pek bi değişklik yok. Siz nasıl temizliyorsunuz?
Bir de tuvaletin fayans aralarını ne yapsam beyazlatamadım. Tuzruhu bile döktüm. Sanırım benden önce oturan kişi hiç silmedi yada fayansın kalitesiyle ilgili bişey bilmiyorum..Ne yapmam lazım?
ya titanik ben de evlenince 5 ay sonra yani mardine yerleşeceğim de o toz benim gözümü çok korkutuyor bi de çalışıyorum. nasıl olacak bilmiyorum.
o buğulu hali bence tuz yapıyordur canım eğer yaşadığın bölgenin suları kireçli değilse hiç tuz kullanma sadece parlatıcı kullan benim makinayı kurarken servis görevlisi tuz kullanmanıza gerek yok demişti bende hiç kullanmıyorum ama çevremde tuz kullananların bardakları hep öle oluyo
elektrik süpürgesi her derde deva ..olmazsa olmazım.. ben her seferin de önce heryeri elektrik süpürgesiyle alırım sonra dixi nin yeşil olan deterjanı var antibakteriyel bolca koyuyorum ve ortalığı viledayla siliyorum.. misler gibi pırıl pırıl oluyor.. ha bide mikrofiber bezler var...müthiş bişey..kurulamaya gerek kalmıyo.. onunlada tozları alıyorum... kızlar en önemlisi temizlikten zevk alıcaksınız.. ortalığın mis gibi koktuğunu düşününsenize ..temizlik yapasım geldi:)))
kızlar ben mutfakta ve banyoda cıllınt bang kullanıyorum ( fiyatı 2 lira )çok süper yapıyor her yeri öyleki geçende fırında yemek yapmıştım tepsiye döktüm beklemeden çıkardı yağı tepsi tertemiz oldu. birde mutfak dolaplarımı mr muscle kullanıyorum rengi turuncu olanlardan denemek için almıştım çok güzel ..
eğer sular çok kireçliise bunu yapmakta fayda var
Çamaşır makinesi:
Çamaşır makinesinin yaklaşık her 4 – 5 ayda kireçten arındırılması gerekir. Boş makineyi
60°C programına getirip, çalıştırınız ve 1 litre sirke ilave ediniz. Suyun ısınmasından sonra
makineyi birkaç saat için kapatınız. Tekrar çalıştırıp, içindeki suyu boşaltınız. Hepsi bu kadar.
AAAAAA sirkenin birçok derde özellikle kireçe deva olduğunu biliyordum ama bu tekniği ilk kez duydum paylaşımın için teşekkür ederim cnm
Ben bişey sorcam kızlar.