• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

Ne alaka? 23. sayfadayım, hem adamı durmadan kötüleyip durmuşsun dalgacı bir üslupla hem de geri millet eleştirince savunmuşsun. Hiç eleştiriye açık değilsin. O yüzden alakasız alakasız şeyler yazmışsın. Sır küpü falan, kim burada sır saklayacak ki? Kimsenin komşusu, anası, babası, bacısı, eltisi burada takılmıyor. Takılsa da sanal ortam burası, kimsenin kimliği belli değil. Kim neyi saklayacak burada? Millet evli adamla ilişkisini bile yazıyor. Bu yorumunuz olmamış bence.
yooo valla cokte elestiriye acıgım benim kadar acık yazan samimi yazan bulamazsın cnm savunma dedigin esinin kötü tarafı bu ii tarafı neresi diyenlere yazılanlar onlar
ayakları kokuyo diye bosa o kocayı dıyenleremi ayy evet bosansammı acaba yazıcaktım
bu bana göre tabıkı dertlki yazdım aam bi aldatma kadar da kafama takıcak degilim
ille buraya yazmak icin aglamaklı mı olmak gerek sam,mi yada neseli cvplar yazınca ne oluyo

yooo valla cokte elestiriye acıgım benim kadar acık yazan samimi yazan bulamazsın cnm savunma dedigin esinin kötü tarafı bu ii tarafı neresi diyenlere yazılanlar onlar
ayakları kokuyo diye bosa o kocayı dıyenleremi ayy evet bosansammı acaba yazıcaktım
bu bana göre tabıkı dertlki yazdım aam bi aldatma kadar da kafama takıcak degilim
ille buraya yazmak icin aglamaklı mı olmak gerek sam,mi yada neseli cvplar yazınca ne oluyo
Samimiyi, neşeliyi ayırt etme yetisine sahip binlerce kadın var burada, hepsinde mi sorun var sizde mi sizce? Şahsen şu an 25. sayfasındayım ve resmen dalga geçiyorsunuz eşinizle. Şaka gibi... Herkes bu şekilde düşünüyorsa bence sorun, sizin anlatma biçiminizde.
Burada bir çok insan derdini samimi şekilde anlatıyor ama dert bu adı üstünde... Gerçek bir dert neşeli şekilde anlatılmaz. Eleştiriye açık olmadığınızı da 25 sayfadır görüyorum. Sır küpü falan alakasız alakasız şeyler söylemişsiniz kendinizi savunmak için. Bu da eleştiriye açık olmadığınızı gösterir. Konuyu saptırmışsınız çünkü.

Üslubunuz buysa konunuzu geyik bölümüne açınız lütfen... İşine gelmeyen tek kişi sizsiniz burada, eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayınız lütfen...

Üslubunuz buysa konunuzu geyik bölümüne açınız lütfen... İşine gelmeyen tek kişi sizsiniz burada, eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayınız lütfen...
iyide buna geyik denmez sizin anlayısınız kıt heralde derdimi aglayarak paylastamkatnsa gülümseyerek yazmayı tercih ederim ayrıca bakmak istemiyosan okumıcaksın sekerim cık hemen sayfadan

iyide buna geyik denmez sizin anlayısınız kıt heralde derdimi aglayarak paylastamkatnsa gülümseyerek yazmayı tercih ederim ayrıca bakmak istemiyosan okumıcaksın sekerim cık hemen sayfadan
Sizi çok güzel bozardım burada ama polemiğe girmeyeceğim gerçekten. Kimin anlayışında problem var, fazlasıyla ortada bence. Eleştiriye açık değilseniz buraya konu açmayacaksınız. Siz çıkın bence bdv'den. Bu kaçıncı alakasız yere konu açışınız sayamadım doğrusu. Aynı konuyu aynı foruma açmak da yasak ve siz bunu da yaptınız az önce. Kimin anlayışı kıt acaba? Bu forumda bunu söyleyeceğiniz son insan olabilirim bu arada. Anlayışım kıt olsa 22 yaşında önemli gazetelerde köşe yazısı yazdırmazlardı sanırım...

Sizi çok güzel bozardım burada ama polemiğe girmeyeceğim gerçekten. Kimin anlayışında problem var, fazlasıyla ortada bence. Eleştiriye açık değilseniz buraya konu açmayacaksınız. Siz çıkın bence bdv'den. Bu kaçıncı alakasız yere konu açışınız sayamadım doğrusu. Aynı konuyu aynı foruma açmak da yasak ve siz bunu da yaptınız az önce. Kimin anlayışı kıt acaba? Bu forumda bunu söyleyeceğiniz son insan olabilirim bu arada. Anlayışım kıt olsa 22 yaşında önemli gazetelerde köşe yazısı yazdırmazlardı sanırım...
Konu sahibini "kib"ledim az önce, bugün gündüz de konuyu kib'lemiştim ama birşey yapılmadı. Anlayışınız kıt diyerek hakaret etmiş oluyor. Siz de kib'leyin lütfen eğer kib'lemediyseniz.

Konu sahibini "kib"ledim az önce, bugün gündüz de konuyu kib'lemiştim ama birşey yapılmadı. Anlayışınız kıt diyerek hakaret etmiş oluyor. Siz de kib'leyin lütfen eğer kib'lemediyseniz.
Kiblesem ne olacak ki, kaç defa haklıyken haksız durumuna düştüm. Ederse etsin. Onun demesiyle aklı kıt olmuyorum ki ben. Oturup tartışsam adım polemiğe girdi olacak ne diyeyim. Herkes kendini belli ediyor burada canım. Arkadaş eleştiriye gelemiyor. Onun söylemesiyle bişey olmam ben...

Kiblesem ne olacak ki, kaç defa haklıyken haksız durumuna düştüm. Ederse etsin. Onun demesiyle aklı kıt olmuyorum ki ben. Oturup tartışsam adım polemiğe girdi olacak ne diyeyim. Herkes kendini belli ediyor burada canım. Arkadaş eleştiriye gelemiyor. Onun söylemesiyle bişey olmam ben...
Tabi ki onun demesiyle kimse birşey olmuyor ama sonuçta bunu da demeye hakkı yok, kime dediğinin bir önemi yok. Bu kadar serbest olmamalı bazı şeyler. Gündüz de kib'ledim ama birşey çıkmadı, olsun yine kib'ledim. Ve rahatsız olan herkesi de kib'lemeye çağırıyorum. Lütfen KİB'leyin ve kapansın artık şu iğrenç konu. Tartışmanın sonuç getireceğini sanmıyorum. Polemiğe giriyor, tek eğlencesi bu sanırım.

Tabi ki onun demesiyle kimse birşey olmuyor ama sonuçta bunu da demeye hakkı yok, kime dediğinin bir önemi yok. Bu kadar serbest olmamalı bazı şeyler. Gündüz de kib'ledim ama birşey çıkmadı, olsun yine kib'ledim. Ve rahatsız olan herkesi de kib'lemeye çağırıyorum. Lütfen KİB'leyin ve kapansın artık şu iğrenç konu. Tartışmanın sonuç getireceğini sanmıyorum. Polemiğe giriyor, tek eğlencesi bu sanırım.
Hah işte, buna katılıyorum arkadaşım...

KİB'ledik inşallah kapanır şu konu gözüme gözüme batıyor resmen.
Kocasının ayaklarını koklamaktansa gelip burda onu rezil etmeyi eğlenceli buluyor demek ki.

KİB'ledik inşallah kapanır şu konu gözüme gözüme batıyor resmen.
Kocasının ayaklarını koklamaktansa gelip burda onu rezil etmeyi eğlenceli buluyor demek ki.
Bence forumu gereksiz yere meşgul ediyor, konu sahibi buna dert falan diyor ama eğlenmek için açmış belli. Gülmek için yazdım yazmıştı yahu.

Bence forumu gereksiz yere meşgul ediyor, konu sahibi buna dert falan diyor ama eğlenmek için açmış belli. Gülmek için yazdım yazmıştı yahu.

Eşini aşağılıyor daha ötesi var mı? Bir de gülmek için diyor işte.
Şöyle bir açtığı konulara baktım da yarısından çoğu gereksiz.
Şu BDV bölümüne bir disiplin cidden şart.

Eşini aşağılıyor daha ötesi var mı? Bir de gülmek için diyor işte.
Şöyle bir açtığı konulara baktım da yarısından çoğu gereksiz.
Şu BDV bölümüne bir disiplin cidden şart.
Tabi bir de o var, değinmedim ama benim de gözüme bu aralar çok fazla saçma sapan konu çarpıyor.

benimki cıkardıgı yerde kalır bi gün yatak odasında bi koku geliyo her yeri sildim falan yok gecmedi o gene komidin ve yarak bazasının arasın arkası na girmis nasıl girmisse aman allahım ölü tavuk gibi kokuyo yaa ayy esime diyorum valla biriniun burnuna tut 5 sanıyede bayılırr gülüyooo :)9
Limoncu baci az cok taniyoruz seni burdan bence isteyip de yaptiramayacagin sey yok senin kocani bir saglam hizaya sokabilirsin;)yaman hatunsun vesselam;)

konuyu okumadım,çok sayfa olmuş.başlığa binaen benim kocam temizlik hastası,nerdeyse elinde toz beziyle dolaşır.işyerinde bile masasını günde en az 10 kere siler:KK51:

konuyu okumadım,çok sayfa olmuş.başlığa binaen benim kocam temizlik hastası,nerdeyse elinde toz beziyle dolaşır.işyerinde bile masasını günde en az 10 kere siler:KK51:
Oku acayip eglenirsin;) miden saglamsa

Bende eşimin bakımından yakınıyordum şu an şükür ettim :) böyle pis olsaydı tahammülüm olmazdı.Bende eşim evden 10 da çıkacaksa 7 de kalkıyorum anca çıkıyor.Allah tan kendi işin diyorum yoksa kapıya koyarlardı :)

Back
X