• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

Bizde dün 2 günlük uzun yoldan geldik
bir sürü evrakla uğraştık,yorgunluk üst safada...eve gelip evi altına üstüne getirdi
temizlik diye...:D allahtan yardım beklemiyor kendi kendine hal ediyor
mis gibi yaptı ortalığı :D:D

Konu sahibini "kib"ledim az önce, bugün gündüz de konuyu kib'lemiştim ama birşey yapılmadı. Anlayışınız kıt diyerek hakaret etmiş oluyor. Siz de kib'leyin lütfen eğer kib'lemediyseniz.
şu yazdığını daha okumadan kiblemiştim ben de. anlayışınız kıt ne demek yahu, ayıp.

konunun 10 sayfasını okudum.limoncunun konularından anladığım kadarıyla kocasının pek çok eksisi var.tek iyi yönüyse limoncuyu rahat yaşatması.yemeyip yedirmesi giymeyip giydirmesi.haaaa bunca eksisi olan adamla ömür geçer mi,aynı yatağa girilir mi orası muamma:KK14:

şu yazdığını daha okumadan kiblemiştim ben de. anlayışınız kıt ne demek yahu, ayıp.
O ne derse desin, ben takmıyorum artık. İnsan herkesi kendi gibi bilirmiş. Ciddiye dahi almamak lazım.
Sadece konu açtığında böyle yapsa yine iyi. Sırf muhaliflik olsun diye herkese saldırıyor. Kimseyle de orta yolu bulamıyor. O yüzden hiç bozmak istemiyorum kendisini. Bunca yoruma bozulmuyorsa, bundan sonrakilere de hiç aldırış etmez. Anlayamıyor şu an ne yaptığını bence...

Konu sahibini "kib"ledim az önce, bugün gündüz de konuyu kib'lemiştim ama birşey yapılmadı. Anlayışınız kıt diyerek hakaret etmiş oluyor. Siz de kib'leyin lütfen eğer kib'lemediyseniz.
haa bana burda ne hakaretler edildi onlara görüp kilblemedin de beni kibledin vayy bee

konunun 10 sayfasını okudum.limoncunun konularından anladığım kadarıyla kocasının pek çok eksisi var.tek iyi yönüyse limoncuyu rahat yaşatması.yemeyip yedirmesi giymeyip giydirmesi.haaaa bunca eksisi olan adamla ömür geçer mi,aynı yatağa girilir mi orası muamma:KK14:
Aynen benim De gördüğüm şey şu
tek derdi para
kocası para versin gerisi çok ta mühim değil

Benim babam adamı ağlatır ya mesela. Annem üşengeç bir kadındır ve o temizliği bi dört beş gün aksatsın babam çamaşır suyu reklamlarındaki Ayşe Teyze gibi birden belirip evi dip köşe temizler.

Banyoda iki üç tel saç görürse falan yandık demektir. Tek tek sorar bu kimin diye. Bir ara kimse sahiplenmeyince saçları DNA testine yollayacak sandım.

Bence forumu gereksiz yere meşgul ediyor, konu sahibi buna dert falan diyor ama eğlenmek için açmış belli. Gülmek için yazdım yazmıştı yahu.

Dicem dicem boşa gerginlik çıkmasın diye demiyorum. Her konusu ayrı gereksiz geliyor bana da. Laf olsun torba dolsun misali açılmış konular

Benim babam adamı ağlatır ya mesela. Annem üşengeç bir kadındır ve o temizliği bi dört beş gün aksatsın babam çamaşır suyu reklamlarındaki Ayşe Teyze gibi birden belirip evi dip köşe temizler.

Banyoda iki üç tel saç görürse falan yandık demektir. Tek tek sorar bu kimin diye. Bir ara kimse sahiplenmeyince saçları DNA testine yollayacak sandım.
Çok güldüm keşke yollasaydiniz :KK55:

Ben de buradaki sizi eleştirenlerle aynı şeyi düşünüyorum

Eşinizi sürekli eleştiriyorsunuz peki neden ?

1-Kk da eşini yeren kadınların idolu olup haha hoho efektleriyle replikler türetip derdinizi eglenceli bir metodla anlatarak feminen bir kadın edasında fenomen olmak..

2-Eşinize diyemediklerinizi burada arkasından diyerek bir nevi öc almak

Bir insan eşini sürekli eleştiriyorsa ya onu sevmiyordur ya da laf olsun torba dolsun ben mükemmelim ama eşim degil diye çevresine hava atıyor diyedir, cefakar kadın mode on yani !

Her konusunda eşinin yaptıgı işleri övenleri de anlamıyorum bu da bir nevi tatminsizlik gibi geliyor bana eşi aslında çevresi tarafından fazla kabul görülüp takdir edilmediginden olsa gerek zoraki bir kocisim de kocisim diyerek onu farklı bir biçimde lanse ederek takdir görme çabası hani vavvv kadına bak dedirten cinsten garip bir övünme metodu

Herneyse konu sahibesi sürekli eşinden yakınan bir modda olman inan sana bir fayda saglamayacak eger bu adamı sevmiyorsan,katlanamıyorsan ayrıl gitsin çünkü eşini anlatma biçimin gerçekten çok itici açıkçası rendice edici eşiniz bunu okusa ve her defasında böyle acımasızca eleştirildigine şahit olsa gerçekten üzülür..

Katlanılmaz boyutta bir temizlenme sorunu varsa eger tiksindigin bir insanla aynı yatakta ne kadar uyuyabilirsin ki ?

Ha amaç hiç biri değil kardeşim koca benim dert benim çektirin gidin diyorsan da haklısın bak işte burada ! :))

Son düzenleme:
size göre öyle ille eltim beni kıskandı kaynanam söyle konularımı acılır sadecee

Sizin dert dağarcığınız bunlarla mı sınırlı? Gerçek anlamda dert sayılabilecek binlerce konu var ama sizinkiler yanından yamacından geçmiyor maalesef. Canınız çok sıkılıyormuş da yoktan dert varediyormuş gibisiniz.

Gercekten gereksiz açtığınız konular ve yaptığınız yorumlar. Bundan dert yansanız amenna ama siz sadece zevk alıyorsunuz, yaptığınız yorumlar ile gösterıyorsunuz hayat tarzınızı. Demek yemez yedirir, giymez giydırır ( yazlık , kışlık). Haa birde dışarıda yemek olayı var dimi? Kocanız yemeyip yedirirken boğazınızdan o lokmalar kolay geçiyor mu? Ben ve eşim yeri gelir yemeyiz, giymeyiz sadece kızımıza yedirir, giydiririz. Benım eşim kendine alamayıp, bana alacaksa ben o kıyafetin taaa...

Iki yıl oldu tatile gidemıyoruz mesela.Ne yani şimdi eşim kötu mü? Bak limoncu hayatta daha kıymetli anlar var. Bu sabahı anlatayım ben sana. Sabah " tatlım kalkar mısın" sesi ile uyandım. Mutfağa geçtim miss gibi bergamot aromalı çay kokusu, kızarmış ekmek.. Kızım mama sandalyesinde babasını izliyor ve kahvaltısını ediyor, etrafta onlarca balonlar.. O an ki mutluluğu anlatamam sana. Evet dışardan döner yiyemedin belki, bu yıl da tatile gidemeyeceğiz( rezervasyonu ben yapamayacağım da) ama ben gercekten mutluyum böyle bir ese sahip Olduğum için. Bilmem anlattıklarımdan birşeyler çıkarır mısın?

Bizde dün 2 günlük uzun yoldan geldik
bir sürü evrakla uğraştık,yorgunluk üst safada...eve gelip evi altına üstüne getirdi
temizlik diye...:KK70: allahtan yardım beklemiyor kendi kendine hal ediyor
mis gibi yaptı ortalığı :KK70::KK70:
Ya nasıl oluyor bu anlamıyorum arkadaşım adamın içinden geliyor heralde,eşim asla pis değil çok da temiz ama evde asla yardım etmiyor:KK43:Tv ünitesi tozlu diye elli tane laf ediyor,kalkda sil diyorum :KK45:Iki çocuk zaten pestilim çıkıyor bide laf etmese :KK43: Çok şanslısınız Özendim:KK14:

Iki yıl oldu tatile gidemıyoruz mesela.Ne yani şimdi eşim kötu mü? Bak limoncu hayatta daha kıymetli anlar var. Bu sabahı anlatayım ben sana. Sabah " tatlım kalkar mısın" sesi ile uyandım. Mutfağa geçtim miss gibi bergamot aromalı çay kokusu, kızarmış ekmek.. Kızım mama sandalyesinde babasını izliyor ve kahvaltısını ediyor, etrafta onlarca balonlar.. O an ki mutluluğu anlatamam sana. Evet dışardan döner yiyemedin belki, bu yıl da tatile gidemeyeceğiz( rezervasyonu ben yapamayacağım da) ama ben gercekten mutluyum böyle bir ese sahip Olduğum için. Bilmem anlattıklarımdan birşeyler çıkarır mısın?
iyide bunlar benim icin bi sey degil cünlü esimde yapar bunları oooo yani normal bisey bu sonucta ask evliligi yaptık

Back
X