- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu yazdığını daha okumadan kiblemiştim ben de. anlayışınız kıt ne demek yahu, ayıp.Konu sahibini "kib"ledim az önce, bugün gündüz de konuyu kib'lemiştim ama birşey yapılmadı. Anlayışınız kıt diyerek hakaret etmiş oluyor. Siz de kib'leyin lütfen eğer kib'lemediyseniz.
tam da bunu düşünmüştümbaska huyları ii bana karısmaz istedigimi alır yer icer yazlık kıslık tatil yemek organizasyonları ben yaparım o uyar :))
kendine almaz bana alır ama iste her güzelim bi kusuru var :))
O ne derse desin, ben takmıyorum artık. İnsan herkesi kendi gibi bilirmiş. Ciddiye dahi almamak lazım.şu yazdığını daha okumadan kiblemiştim ben de. anlayışınız kıt ne demek yahu, ayıp.
haa bana burda ne hakaretler edildi onlara görüp kilblemedin de beni kibledin vayy beeKonu sahibini "kib"ledim az önce, bugün gündüz de konuyu kib'lemiştim ama birşey yapılmadı. Anlayışınız kıt diyerek hakaret etmiş oluyor. Siz de kib'leyin lütfen eğer kib'lemediyseniz.
Aynen benim De gördüğüm şey şukonunun 10 sayfasını okudum.limoncunun konularından anladığım kadarıyla kocasının pek çok eksisi var.tek iyi yönüyse limoncuyu rahat yaşatması.yemeyip yedirmesi giymeyip giydirmesi.haaaa bunca eksisi olan adamla ömür geçer mi,aynı yatağa girilir mi orası muamma
Bence forumu gereksiz yere meşgul ediyor, konu sahibi buna dert falan diyor ama eğlenmek için açmış belli. Gülmek için yazdım yazmıştı yahu.
Çok güldüm keşke yollasaydinizBenim babam adamı ağlatır ya mesela. Annem üşengeç bir kadındır ve o temizliği bi dört beş gün aksatsın babam çamaşır suyu reklamlarındaki Ayşe Teyze gibi birden belirip evi dip köşe temizler.
Banyoda iki üç tel saç görürse falan yandık demektir. Tek tek sorar bu kimin diye. Bir ara kimse sahiplenmeyince saçları DNA testine yollayacak sandım.
Çok güldüm keşke yollasaydiniz
size göre öyle ille eltim beni kıskandı kaynanam söyle konularımı acılır sadeceeDicem dicem boşa gerginlik çıkmasın diye demiyorum. Her konusu ayrı gereksiz geliyor bana da. Laf olsun torba dolsun misali açılmış konular
size göre öyle ille eltim beni kıskandı kaynanam söyle konularımı acılır sadecee
Ya nasıl oluyor bu anlamıyorum arkadaşım adamın içinden geliyor heralde,eşim asla pis değil çok da temiz ama evde asla yardım etmiyorTv ünitesi tozlu diye elli tane laf ediyor,kalkda sil diyorum Iki çocuk zaten pestilim çıkıyor bide laf etmese Çok şanslısınız ÖzendimBizde dün 2 günlük uzun yoldan geldik
bir sürü evrakla uğraştık,yorgunluk üst safada...eve gelip evi altına üstüne getirdi
temizlik diye... allahtan yardım beklemiyor kendi kendine hal ediyor
mis gibi yaptı ortalığı
iyide bunlar benim icin bi sey degil cünlü esimde yapar bunları oooo yani normal bisey bu sonucta ask evliligi yaptıkIki yıl oldu tatile gidemıyoruz mesela.Ne yani şimdi eşim kötu mü? Bak limoncu hayatta daha kıymetli anlar var. Bu sabahı anlatayım ben sana. Sabah " tatlım kalkar mısın" sesi ile uyandım. Mutfağa geçtim miss gibi bergamot aromalı çay kokusu, kızarmış ekmek.. Kızım mama sandalyesinde babasını izliyor ve kahvaltısını ediyor, etrafta onlarca balonlar.. O an ki mutluluğu anlatamam sana. Evet dışardan döner yiyemedin belki, bu yıl da tatile gidemeyeceğiz( rezervasyonu ben yapamayacağım da) ama ben gercekten mutluyum böyle bir ese sahip Olduğum için. Bilmem anlattıklarımdan birşeyler çıkarır mısın?
iyide bunlar benim icin bi sey degil cünlü esimde yapar bunları oooo yani normal bisey bu sonucta ask evliligi yaptık
ayakları kokuyo baska düsünüp sohra hazırlaması baska be cnm allah sanada versinAma sizin versiyonda mis gibi bergamot aromalı çay kokusu yerine yere basınca iz bırakan buram buram ayak kokusu var.