Temizlik hastalığı

Allahımmm. Sen benim gardropu gör bi şükreder 2 haftada bır değil ayda bır yaparsın o toz işini o kadar karışık benim ki

Neyin hırsını temizlikten alıyorsun diyesim geldi.Canına yazık.O kadar vakti temizliğe ayırana kadar,çocuğuna kendine ayır.Yıllar geçip gidiyor.Birlikte geçireceğiniz en güzel zamanları neden temizlikle kendini paralayarak harcıyorsun kuzum.

Lütfen asıl siz bana bir şeyler soyleyin nasıl yapıyorsunuz ben hic yapamam çok üşeniyorum dolabını katlıyorum bozuluyor ve sinirleniyorum katlanıyorum bi süre mecbur yine katlıyorum yine bozuluyor düzenli tutamıyorum dağınığim pis değil hiç bir eşyam temiz tutarım tek sorunum dağınıklık ((

Yani bende gunluk ev islerini mutlaka yaparim 2gunde bir ev supurur vileda yaparim yatak odasindaki carsaflari bile 3 haftda degistiriyorum yalan yok
Ya senin o dedigin temizligi ben bayramdan bayrama yapiyorum. Ay ne olur yilda bi kere gelsene bize :)

Ben rahatsız olmadım temizliğinizden bende biraz takıntılıyım çünkü, bir yere başladım mı diğer kısımları da kurcalayasım geliyor. Temiz kokmayan şeyleri bende tekrar yıkıyorum içim rahat ediyor.
Çamaşır katladığımda dolap dağınıksa hemen indirip düzenleyip yerleştiriyorum.
Biraz alışkanlık meselesi aklınız orda kalacağına yapmak daha mantıklı psikolojiyi etkiliyor kendimden biliyorum.
Size tavsiyem herşeyi bir güne sığdırmaya çalışmayın çok yorulursunuz.
Hergün temizlik yapanlara şaşıranları da ben anlamıyorum asıl onlar nasıl günlerce kirli dağınık ortamda durabiliyorlar

Aynı ben :) daginiklik iyidir ya :)
Bende çok dağıtıyorum ama çocuk olunca hiç bı iş yapamaz oldum he. . Onceligim cocugum

Belli bir yerden sonra alışkanlık oluyor. Huy haline getiriyoruz. Eşimde titizdir. Hatta zamanında okb tedavisi görmüş tenizlik ile ilgili . Ben ona ilk başlarda çok kızıyordum şimdi ona benzemeye başladıgımı farkettim.
Kendimi kaptırmamaya çalışıyorum .
Tavsiyem kendinize uğrasacak hobi vs bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…