kızlar dert değil de açıkçası biraz istişare etmek için açtım bu konuyu....
şimdi şöyle bir durum var, çevremden duyduğuma göre temizlik hastası olanlar temzilikten başka şey düşünmezmiş, tek derdi temizlikmiş, ve bu şahıslar toplum arasında hasta olarak değerlendiriliyor, keza böyle bir hastalık da var an itibarıyla...
gel gelelim birde pasaklı diye bildiğimiz, temzilikten bi-haber darma dağın insanlarda var....bu da bir hastalık mıdır tartışılır.... :44:
benim maksadım, açıkçası merakım şu yönde...
malum çoğumuz evliyiz, çoluklu çocuklu hatunlarız.... kimimiz çalışan kimimiz ev hanımı..vs vs vs...
temiz olmak mı, titiz olmak mı, hastalık derecesinde olmak,..
yahut pasaklılık diye değerlendirdiğimiz, evi pislik götüren tarzda olmak,..
diyeceksiniz ki ne alaka, herşeyin bir itidal derecesi var, ....
evet tam da bunu soruyorum, neye göre ve kime göre ortası? dengesi???
bazı zamanlar ev harman yerine dönüyor, o halde biri gelse, sağı solu toplayacam diye helak oluyorum, keza bazı zamanda öyle bir titiz oluyorum ki, temizlikten deterjandan ciften çamaşır suyundan başka bişey düşünemez oluyorum
biz bayanlar olarak, bu temizlik olayının ortasını nasıl sabitleyebiliriz bir fikri olan varmı???
titiz olmak için abartısız bir örnek resmen temizlik düşünüp durmak gerekiyor,..
pasaklılık zaten çok nankör, ufaktan dağınıklığı bir toplamadın mı yandın...ucunu tutamazsın artık...
bilemedim vallahi
benim aşırı takık olduğum konu, kişisel hijyen....
arkadaşımın bir lafı vardır o geldi aklıma
bir kadının evinin temizliğine göre , epilasyon durumunu tahmin ederim derdi
az istişare edelim istedim, dengeyi nasıl sağlıyorsunuz, belli günleriniz mi var evin temizliği ile ilgili...
yada kirlendikçe temizlerim diyenlerdenmisiniz....
merak ettiğim konulardandır bunlar...