• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastalığı ile pasaklılık arasındaki denge????????

benimkinin değişik huyları vardı ay hala aklıma geldikçe ayar oluyorum. normalde bizler ki herkeste bu böyle eminim.konişe tül perdeyi camdan taraftaki ilk sıraya takıyordu. güneşliğide onun üzerine. yani güneşlik altta cama yakın olacağına tül yakın oluyordu. binbir dil döktüm anne bu böyle olmaz böyle takılır akşam güneşliği çekince evin içinde tül kalır güneşlik değil derdim dinlemezdi. geçende eltim hepsini çıkarmış normal takılması gerektiği gibi takmış. sonrada bana diyo ki kız ben bunun yası daha kucuk diye inanmadıydık harbiden güzel oluyormus diyor.

bide kızım sen her hafta gel bana temizliğe ben 50 lira verem sana diyor. ayar oldum. o gun bu gundur and içtim yapmicam temizliğini falan :26:

senin kv nereli afyonlumu yoksa? afyonda bahsettiğin şekilde tül takıyorlar kafayı kırasım geliyor yemin ederim.

kızlar bu arada bana renkliler ve beyazlar için lekeleri affetmeyen süper ötesi deterjan isimleri verirmisiniz. beim elde olanlar bitti artık sıvı deterjanda kullanmayacağım pek beğenmedim özellikle beyazlarda şimdi sizden tavsiye bekliyorum.

kızlar bu arada bana renkliler ve beyazlar için lekeleri affetmeyen süper ötesi deterjan isimleri verirmisiniz. beim elde olanlar bitti artık sıvı deterjanda kullanmayacağım pek beğenmedim özellikle beyazlarda şimdi sizden tavsiye bekliyorum.
Beyazlarda Alo karçiçeği,yada beyaz sabun korkuluğu var,renklilerde de bingo güzel oluyor.

aynen canım, hapşurma resmen nöbet gibi 8-10 defa arka arkaya hapşuruyor...mendil yetiştiremiyorum...
halıyı kaldırdım pike serdim, toz kalkmıyor böylelikle...çok faydası oldu, bi süre böyle deneyecem...
halı çok toz barındırıyor....

Haklısın iyi bir yöntem. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beyazlarda Alo karçiçeği,yada beyaz sabun korkuluğu var,renklilerde de bingo güzel oluyor.

uygun oluyo diye persil alıyordum,çıkarmıyo..alodanda memnun kalmadım..omo aldım süper biraz pahalı ama indirimleri kollayın kızlar..

uygun oluyo diye persil alıyordum,çıkarmıyo..alodanda memnun kalmadım..omo aldım süper biraz pahalı ama indirimleri kollayın kızlar..
Bizim evde hep Alo kullanılır çamaşırlar bembeyaz çıkıyor kaç derecede yıkıyorsunuz beyazlar,bir ara bir satıcıdan duymuştum,deterjanların bile sahtesi oluyor dedi.

Bizim evde hep Alo kullanılır çamaşırlar bembeyaz çıkıyor kaç derecede yıkıyorsunuz beyazlar,bir ara bir satıcıdan duymuştum,deterjanların bile sahtesi oluyor dedi.

eşim hep büyük marketten promosyonlardan alır..40ın üstüne çıkmam..beyazları ik kere 40 da yıkadıysam bir kere 50 de yıkıyorum..çamaşırlar bozuluyor..çekiyor bazen yüksek ısıda..40 da bembeya yapan sadece omo..
reklam gibi oldu..:52:

Son düzenleyen: Moderatör:
2,5yaşında ikiz çocuklarım olmasına rağmen evim hep düzenlidir ama ve temiz..
Oynayacakları oyuncağı alıp odalarında ya da hol be mutfak da oynarlar genelde 2-3 oyuncak..işleri bitince direkt odalarına götürürlr
Dağınıklığa tahammmülüm yok,koltuk kirlentlerim yamuk dursa rahatsız olurm.tv kumandası koltukta duramaz mesela het şeyin yeri belli ve hoop yerine hiç oturduğumu hatırlamam gün içinde yemeklerimi bile ayakta yiyorum desem yeridir..
Ama yorulmuyorum aksine mutlu oluyorum.temiZlik konusunda normalim aşırıya kaçmam,günlük süpür sil ev de düzenli olunca her daim gelene kapım açık..
Çocukları sıkmam düzen konusunda ama onlar gördükleri bu oldugu için uygulamaları kolay oldu..

2,5yaşında ikiz çocuklarım olmasına rağmen evim hep düzenlidir ama ve temiz..
Oynayacakları oyuncağı alıp odalarında ya da hol be mutfak da oynarlar genelde 2-3 oyuncak..işleri bitince direkt odalarına götürürlr
Dağınıklığa tahammmülüm yok,koltuk kirlentlerim yamuk dursa rahatsız olurm.tv kumandası koltukta duramaz mesela het şeyin yeri belli ve hoop yerine hiç oturduğumu hatırlamam gün içinde yemeklerimi bile ayakta yiyorum desem yeridir..
Ama yorulmuyorum aksine mutlu oluyorum.temiZlik konusunda normalim aşırıya kaçmam,günlük süpür sil ev de düzenli olunca her daim gelene kapım açık..
Çocukları sıkmam düzen konusunda ama onlar gördükleri bu oldugu için uygulamaları kolay oldu..

eşim hep büyük marketten promosyonlardan alır..40ın üstüne çıkmam..beyazları ik kere 40 da yıkadıysam bir kere 50 de yıkıyorum..çamaşırlar bozuluyor..çekiyor bazen yüksek ısıda..40 da bembeya yapan sadece omo..
reklam gibi oldu..:52:
​30-40 renkli oluyor diye biliyorum,biz 90-95 de yıkarız hep.

Ariel ve omo en iyisi. Zaten digerlerine gore fiyat farki var. Kalite belli ediyo kendini.

90..95mi çamaşırların lastikleri gecşemiyomu..evlendim..11 yılda 1 defa tıkadım yüksek ısıda oda bozuldu çamaşırlar:44:
Yukarıda da yazdım annem 21 küsür yıldır 90 küsür derecede yıkıyor,bir sorun yok çamaşırlarımızda.

Yukarıda da yazdım annem 21 küsür yıldır 90 küsür derecede yıkıyor,bir sorun yok çamaşırlarımızda.

maaşallah diyeyim..benim komşu vardı renklileride yüksekte yıkıyodu..eskiden çamaşır kaynatmaya alışık olanının içine sinmiyor düşük ısılar..

Back