- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Kocasini camasir suyuyla yikayanlar bile varmis 😮
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşamdan bulaşık koymam ..
bazı kadınlarda afedersin mutfakla banyo eşyalarını karısıık kullanır .. :120:
:120::100::95::120::100::95:
kızlar dert değil de açıkçası biraz istişare etmek için açtım bu konuyu....
şimdi şöyle bir durum var, çevremden duyduğuma göre temizlik hastası olanlar temzilikten başka şey düşünmezmiş, tek derdi temizlikmiş, ve bu şahıslar toplum arasında hasta olarak değerlendiriliyor, keza böyle bir hastalık da var an itibarıyla...
gel gelelim birde pasaklı diye bildiğimiz, temzilikten bi-haber darma dağın insanlarda var....bu da bir hastalık mıdır tartışılır.... :44:
benim maksadım, açıkçası merakım şu yönde...
malum çoğumuz evliyiz, çoluklu çocuklu hatunlarız.... kimimiz çalışan kimimiz ev hanımı..vs vs vs...
temiz olmak mı, titiz olmak mı, hastalık derecesinde olmak,..
yahut pasaklılık diye değerlendirdiğimiz, evi pislik götüren tarzda olmak,..
diyeceksiniz ki ne alaka, herşeyin bir itidal derecesi var, ....
evet tam da bunu soruyorum, neye göre ve kime göre ortası? dengesi???
bazı zamanlar ev harman yerine dönüyor, o halde biri gelse, sağı solu toplayacam diye helak oluyorum, keza bazı zamanda öyle bir titiz oluyorum ki, temizlikten deterjandan ciften çamaşır suyundan başka bişey düşünemez oluyorum
biz bayanlar olarak, bu temizlik olayının ortasını nasıl sabitleyebiliriz bir fikri olan varmı???
titiz olmak için abartısız bir örnek resmen temizlik düşünüp durmak gerekiyor,..
pasaklılık zaten çok nankör, ufaktan dağınıklığı bir toplamadın mı yandın...ucunu tutamazsın artık...
bilemedim vallahi
benim aşırı takık olduğum konu, kişisel hijyen....
arkadaşımın bir lafı vardır o geldi aklıma bir kadının evinin temizliğine göre , epilasyon durumunu tahmin ederim derdi
az istişare edelim istedim, dengeyi nasıl sağlıyorsunuz, belli günleriniz mi var evin temizliği ile ilgili...
yada kirlendikçe temizlerim diyenlerdenmisiniz....
merak ettiğim konulardandır bunlar...
Kizlar camlarını kapılarimi iki günde bir silerim..Mobilyalarım hep beyaz sil sil mahvokuyorum...Banyo Wc hergün mutlaka yıkanır bazen banyo iki defa eşim sürekli duş alir....Çarşaglar üç günde bir degısir ütülenir...Çamaşırları makineye atmadan çırparım asarken çırparım toplarken çırparım en büyük takıntım bu her seyi çırparım sabah herşeyi balkona atarım çırp çırp kollarımı hissetmem kiziminda toz tüy alerjisi var....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar camlarını kapılarimi iki günde bir silerim..Mobilyalarım hep beyaz sil sil mahvokuyorum...Banyo Wc hergün mutlaka yıkanır bazen banyo iki defa eşim sürekli duş alir....Çarşaglar üç günde bir degısir ütülenir...Çamaşırları makineye atmadan çırparım asarken çırparım toplarken çırparım en büyük takıntım bu her seyi çırparım sabah herşeyi balkona atarım çırp çırp kollarımı hissetmem kiziminda toz tüy alerjisi var....
camlara gerek yok iki gün bence ..neyse biraz yaşın ilerleyince okadar yapamıyorsun..birde değmkekten bir şey olmazki eve gelince eliniyüzünü yıkarsın..çamaşırıda yıkadıktan sonra toplarken silkelemen yeterli..azaltarak önüne geçersin takıntılarının..dr gitseniz öyle der..eşinide sen bu durmda telkin etmelisin..Kizlarrrr birde benim eşim komsenin evinde birsey yemez sadece evde birde malummmm ablalarinda tabiiii birinin eli tabaktaki limona degse bin defa kalkıp yıkar...Onun yüzünden bende öyle oldum... Şimdi kolay kolay kimsede birsey yemem ben böyle degildim bu halimden vijdan azabı duyuyorum günaha girdigkmi düşünüyorum. ...Kızımda böyle olsin istemiyorum...Dışarıda yemek yeme aliskanligimiz bitti diyebilirim...
maaşallah diyeyimEvet genel anlamda her zaman temizdir.bunu kv bile soyler.ama gun icinde sabah saatlerinde daginik olabiliyor ama oglene toplanirim.temizlikte saatler bile onemlidir benim icin.biraz hastalik halinde diyebiliriz yani
efecim
Iki gunde bir bir niye cam siliyorsunuz ki ya
kızlar dert değil de açıkçası biraz istişare etmek için açtım bu konuyu....
şimdi şöyle bir durum var, çevremden duyduğuma göre temizlik hastası olanlar temzilikten başka şey düşünmezmiş, tek derdi temizlikmiş, ve bu şahıslar toplum arasında hasta olarak değerlendiriliyor, keza böyle bir hastalık da var an itibarıyla...
gel gelelim birde pasaklı diye bildiğimiz, temzilikten bi-haber darma dağın insanlarda var....bu da bir hastalık mıdır tartışılır.... :44:
benim maksadım, açıkçası merakım şu yönde...
malum çoğumuz evliyiz, çoluklu çocuklu hatunlarız.... kimimiz çalışan kimimiz ev hanımı..vs vs vs...
temiz olmak mı, titiz olmak mı, hastalık derecesinde olmak,..
yahut pasaklılık diye değerlendirdiğimiz, evi pislik götüren tarzda olmak,..
diyeceksiniz ki ne alaka, herşeyin bir itidal derecesi var, ....
evet tam da bunu soruyorum, neye göre ve kime göre ortası? dengesi???
bazı zamanlar ev harman yerine dönüyor, o halde biri gelse, sağı solu toplayacam diye helak oluyorum, keza bazı zamanda öyle bir titiz oluyorum ki, temizlikten deterjandan ciften çamaşır suyundan başka bişey düşünemez oluyorum
biz bayanlar olarak, bu temizlik olayının ortasını nasıl sabitleyebiliriz bir fikri olan varmı???
titiz olmak için abartısız bir örnek resmen temizlik düşünüp durmak gerekiyor,..
pasaklılık zaten çok nankör, ufaktan dağınıklığı bir toplamadın mı yandın...ucunu tutamazsın artık...
bilemedim vallahi
benim aşırı takık olduğum konu, kişisel hijyen....
arkadaşımın bir lafı vardır o geldi aklıma bir kadının evinin temizliğine göre , epilasyon durumunu tahmin ederim derdi
az istişare edelim istedim, dengeyi nasıl sağlıyorsunuz, belli günleriniz mi var evin temizliği ile ilgili...
yada kirlendikçe temizlerim diyenlerdenmisiniz....
merak ettiğim konulardandır bunlar...
çocuk olunca inşalaah her gün süpürüceksinBenim cocugum yok henuz. Haftada bir supurge, toz alma. 2 haftada bir camasir atma (makinem 8 kg ). Yilda 2 defa buyuk temizlik (hali-perde yikatma vs).
dediğin gibi kişisel temizlikte bi okadar önemli..oğlan kirletmediyse bende senede bir yıkıyorum normal bence..Ben arkadaşınızın yazdığı kısma yazmak istedim :)
Benim komşum vardı ağzında habire temizlik abartı derecede.Evi de temizdir yapar her gün yani siler süpürür temizler.3 yapsa 5 ağzında o derece yani :)
Bir gün otururken eteğini bir kaldırdı erkek bacağı gibi.Bacak öyleyse başka yerleri düşünmek istemiyorum
Sonra örtüsünü çekip dedi ki saçım da çok kirlendi baksana,reglim biteli 1 haftayı geçti hala yıkanmadımBen böyle Yani demem o ki evi temiz olup kendi pis olan çok var.
Bir de ben halı yıkayalı 7 ay falan olmuştu dolayısıyla o sene için artık yıkamam bi daha ki seneye dedim diye beni pis ilan etti kendisi
çocuk olunca inşalaah her gün süpürüceksin
dediğin gibi kişisel temizlikte bi okadar önemli..oğlan kirletmediyse bende senede bir yıkıyorum normal bence..
Biz tayinciyiz eşyamız da yok fazla öğrenci evi gibi 2 kişiyiz zaten kirleten falan da yok ama ben buranın yabancısıyım ya o yüzden yapıyor Şimdi evi bal dök yala olsa nolur kendi olmadıktan sonra
Ben arkadaşınızın yazdığı kısma yazmak istedim :)
Benim komşum vardı ağzında habire temizlik abartı derecede.Evi de temizdir yapar her gün yani siler süpürür temizler.3 yapsa 5 ağzında o derece yani :)
Bir gün otururken eteğini bir kaldırdı erkek bacağı gibi.Bacak öyleyse başka yerleri düşünmek istemiyorum
Sonra örtüsünü çekip dedi ki saçım da çok kirlendi baksana,reglim biteli 1 haftayı geçti hala yıkanmadımBen böyle Yani demem o ki evi temiz olup kendi pis olan çok var.
Bir de ben halı yıkayalı 7 ay falan olmuştu dolayısıyla o sene için artık yıkamam bi daha ki seneye dedim diye beni pis ilan etti kendisi
Ay o kadinda var bir anormallik gece yarısıda olsa banyomu yaprim kişisel temizlik ve ev temizligini kiyaslayamiyorum bile ikiside şart ama bu kadin ev temiz kendisinde is yok e kocasi buna bisey demiyormudur...Senin halini konuşacağına kendisine baksin delimi ne....