temizlik hastalığı ile pasaklılık arasındaki denge????????

Odffff cok dertliyim bu konuda evin isi hic bitmiyor:/ benim evim dubleks oyle cok buyuk bi ev degil ama dört odasi iki mutfağı var bide bunların yani sıra 11 aylık inanılmaz hareketli bi kızım var:/ banyoyu yıkamaya kalksam gelip yerleri yalar. Vileda çıkarsam kovanım icine atlar,kovayı saklansam vileda sapına yapışır :/ camasir makinem üst katta çamaşırları da terasta kurutuyorum kızım uyanikken kurutmaya kalksam terata bazen minik sinekler oluyo onları ağzına atar diye yapamıyorum. Ütü olan odada kitaplık var ona tırmanmaya çalışır,camasir katlasam alır alır aar sepetten ( bulaşık makinesi açtığım an icine girmeye çalışır,buzdolabi da aynı sekilde :/ ve kızım gunduz maksimum iki saat Yada uc saat uyur oda tek seferde degil kesik kesik bunlara ragmen iki arada bi derede yapabildiklerimi yapiyirum ama yetmiyo maalesef. Bi komşum vardı evi her zaman duzenli ve mis gibi temizlik korkardi. Ben temizlik yaksam aksama gidiyo koku. O koku bende olsun diye neler vermem hasret kaldım :/

Iki gunde bir bir niye cam siliyorsunuz ki ya

camlara gerek yok iki gün bence ..neyse biraz yaşın ilerleyince okadar yapamıyorsun..birde değmkekten bir şey olmazki eve gelince eliniyüzünü yıkarsın..çamaşırıda yıkadıktan sonra toplarken silkelemen yeterli..azaltarak önüne geçersin takıntılarının..dr gitseniz öyle der..eşinide sen bu durmda telkin etmelisin..

Evet genel anlamda her zaman temizdir.bunu kv bile soyler.ama gun icinde sabah saatlerinde daginik olabiliyor ama oglene toplanirim.temizlikte saatler bile onemlidir benim icin.biraz hastalik halinde diyebiliriz yani

efecim
maaşallah diyeyim

Kocasini camasir suyuyla yikayanlar bile varmis 😮

evet doğru söylüyorsun canım benim eski patronumun karısı tam bi temizlik hastası bir keresinde eşi eve alkollü gitmiş bu da adam kokuyor diye adamı küvete atmış birde domestos dökmüş adam ayılmış gözleri yanmaya başlamış işte oooo onlarda olay çok kadın gece gündüz temizlik yaparmış.avizeleri silip şeffaf poşet geçiriyor fotoğrafta kendi gözlerimle gördüm valla adamı işten gelince kapıda soyup kıyafetlerini makinaya atarmış adama buzdolabını bile açtırmazmış daha neler neler

Yazin hafta da bir kisin iki hafta da bir genel temizlik yapiyorum. Bence kadinlar temizlikten dolayi kendini cok yipratmamali aman suraya toz konmus burasi niye boyle. Kendimizi germeye gerek yok.titiz degilim pis de degilim rahatim boyle:))

Ayyy kızlar yazık değil mi canınıza yav?
Bu kadar yormayın kendinizi...
Maşallahınız var hepinizin.
Ben mi çok yaşlıyım nedir,akşam eve gelince 1 kap yemek,varsa çamaşır anca yetişebiliyorum....
Haftada bir yardımcı geliyor,sağolsun her işimi yapıyor. Zaten ben istesem de yapamam,sağlığım elvermez.

bende senede iki defa avize siliyorum
iki ayda bazende ayda bir cam..
halılar senede bir belki iki oğlan kirletirse..
ev süpürme her gün
vileda 2 günde bir..
balkon yıkama yazın hergün..
toz 3 günde bir
çevremdekiler çok buluyo allah için söyleyin çokmu yav:26:

Benim cocugum yok henuz. Haftada bir supurge, toz alma. 2 haftada bir camasir atma (makinem 8 kg ). Yilda 2 defa buyuk temizlik (hali-perde yikatma vs).

Eşim hu konida çoğu kez beni utandırdı.İnsanlar neden böyle yapıyor bizden miğdesimi bulanıyor. ..Hani pasaklı olsalar anlicam temiz insanlar söylüyorum e ben nr bileyim mutfakta nasillar nasil yemek yaparlar cok sıkışsa bir bardağı su oda bana isaret eder gidip bardağı ev sahibi görmeden yikar öyle getiririm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben arkadaşınızın yazdığı kısma yazmak istedim :)
Benim komşum vardı ağzında habire temizlik abartı derecede.Evi de temizdir yapar her gün yani siler süpürür temizler.3 yapsa 5 ağzında o derece yani :)
Bir gün otururken eteğini bir kaldırdı erkek bacağı gibi.Bacak öyleyse başka yerleri düşünmek istemiyorum
Sonra örtüsünü çekip dedi ki saçım da çok kirlendi baksana,reglim biteli 1 haftayı geçti hala yıkanmadımBen böyle Yani demem o ki evi temiz olup kendi pis olan çok var.
Bir de ben halı yıkayalı 7 ay falan olmuştu dolayısıyla o sene için artık yıkamam bi daha ki seneye dedim diye beni pis ilan etti kendisi

Benim cocugum yok henuz. Haftada bir supurge, toz alma. 2 haftada bir camasir atma (makinem 8 kg ). Yilda 2 defa buyuk temizlik (hali-perde yikatma vs).
çocuk olunca inşalaah her gün süpürüceksin
dediğin gibi kişisel temizlikte bi okadar önemli..oğlan kirletmediyse bende senede bir yıkıyorum normal bence..

çocuk olunca inşalaah her gün süpürüceksin
dediğin gibi kişisel temizlikte bi okadar önemli..oğlan kirletmediyse bende senede bir yıkıyorum normal bence..

Biz tayinciyiz eşyamız da yok fazla öğrenci evi gibi 2 kişiyiz zaten kirleten falan da yok ama ben buranın yabancısıyım ya o yüzden yapıyor Şimdi evi bal dök yala olsa nolur kendi olmadıktan sonra

Biz tayinciyiz eşyamız da yok fazla öğrenci evi gibi 2 kişiyiz zaten kirleten falan da yok ama ben buranın yabancısıyım ya o yüzden yapıyor Şimdi evi bal dök yala olsa nolur kendi olmadıktan sonra

aynen.........

Ay o kadinda var bir anormallik gece yarısıda olsa banyomu yaprim kişisel temizlik ve ev temizligini kiyaslayamiyorum bile ikiside şart ama bu kadin ev temiz kendisinde is yok e kocasi buna bisey demiyormudur...Senin halini konuşacağına kendisine baksin delimi ne....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilemiyorum ki ilgilenmiyorum da açıkçası Hep kendini en temiz en iyi görüyor geri kalan herkes pis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…