temizlik hastalığı ile pasaklılık arasındaki denge????????

ben kalkıp pişi yapıcam şimdi, bilirsin hamur kızartması varya,...
ama çeneye daldım peynir zeytine talim edicez bu gidişle

ben çok seviyorum hamur kızartması ama Amerikan mutfak eşim koku oldu der gece gece

Güneş alması çok önemli tabi

Üst katta olmasıda güzel ama cam silmek zor

Benim eşim siliyor

7. Kattayım

32 katlı apartman oradakiler napıyo dıye hep düşünüyorum:44:
yok canım 7. kat silemem bende bizimki 3. kat zaten..

bende dediğin ocaklara özeniyorum benimki büyük fırın..spreyler falan denemişsindir gerçi...

Çok şık duruyor ama. Temizlemesi zor deniyorum denemez mıyım özel bir temizleme aleti var onu sürtüncede dişlerimi kötü hissediyorum

Onsuzda temızlenmıyor

Hanı turnagını duvara surersınde öyle gıcık bır ses çıkar ya öyle bir ses çıkarıyor temızleme aleti ayyy yazarken bile tuhaf oldum

sürekli yemek yapınca kirlenmesi çok normal..bende bazı seslerden huylanırım

Kizlar camlarını kapılarimi iki günde bir silerim..Mobilyalarım hep beyaz sil sil mahvokuyorum...Banyo Wc hergün mutlaka yıkanır bazen banyo iki defa eşim sürekli duş alir....Çarşaglar üç günde bir degısir ütülenir...Çamaşırları makineye atmadan çırparım asarken çırparım toplarken çırparım en büyük takıntım bu her seyi çırparım sabah herşeyi balkona atarım çırp çırp kollarımı hissetmem kiziminda toz tüy alerjisi var....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrrr birde benim eşim komsenin evinde birsey yemez sadece evde birde malummmm ablalarinda tabiiii birinin eli tabaktaki limona degse bin defa kalkıp yıkar...Onun yüzünden bende öyle oldum... Şimdi kolay kolay kimsede birsey yemem ben böyle degildim bu halimden vijdan azabı duyuyorum günaha girdigkmi düşünüyorum. ...Kızımda böyle olsin istemiyorum...Dışarıda yemek yeme aliskanligimiz bitti diyebilirim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eviniz bal dök yalamı..öyleysede söyleyin..tam istediğim gibi olmuyor benim..

Evet genel anlamda her zaman temizdir.bunu kv bile soyler.ama gun icinde sabah saatlerinde daginik olabiliyor ama oglene toplanirim.temizlikte saatler bile onemlidir benim icin.biraz hastalik halinde diyebiliriz yani

efecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…