- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Valla ben spontane temizlik yapiyorum. Mesela bugunde basi sonu makineye camasir atacaktim. Ama banyoyu cifledim, halilari kaldirdim. Evi supurdum. Yerleri sildim. Banyoyu camasirsuyu ile sildim toz aldim derken tum evi kirkladim keza mutfak dolaplari aspirator mutfak bryaz esyalari hepsini sildim.
Ama standardi olsa iyi olurdu. Ne evi b*k goturcek duruma gelirdi ne de hepsi bi anda ustume binerdi.
Lakin ya kafami bende temizlige takiyorum cok surekli temizlik yapiyorum ya da pasakli oluyorum iste. Ortasi yok.
Bende cocukta yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senin kv nereli afyonlumu yoksa? afyonda bahsettiğin şekilde tül takıyorlar kafayı kırasım geliyor yemin ederim.
Haftada iki defa cam silerim bende,hergun bazende gunasiri supurge calisir. Hergun gorunen parkelern tozunu alirim supurgeden sonra ama haftada iki kez bazende bir kez de kanepeleri kaldiririm altlarini silerim.baza dolap alti filan.wc hergun camasir suyuyla yikarim,bazende sivi sabun dokup gun icinde iki uc kez kopurturum kullanildikca.banyo lavabosu yine ayni sekilde hergun domestoslanir,klozette ayni sekilde.dusa kabin haftada bir domestosla fircalanir,ama hafta icinde her kullanimda cami,tekneyi domestos olmasada kopurtmeden cikmam.su lekesi cok goze batiyo cunku. Haftada iki yada uc kez makine calisir.utu isim genelde hafta sonu olur,nevresimler engec haftada bir degisir. Mutfakta zaten hep el alti,her mutfaktan ciktigimda dolaplari kesinsilerim,ustler olmasada alt taraflar bebegim oldugu icin cok kirlenir,silip cikarim yani.benimkide boyledir.kimine fazla gelir,kimine az..herkesin temizlik anlayisda duzenide farkli iste.
:) Yooo neden yanlis anlayim,herkesin bu konuda dusuncesi farklidir diye belirtmistim zaten yorumumda..bebegim var evde elleri surekli camlarda,camlari lekeli gormeye uzun sure tahammul edemem,bir olur iki olurda ucuncu gun kesin silerim.yerler derse. Ayni sekilde,yaz,camlar balkonlar avik,disarinin ne kadar tozu pisligi varsaa hooopp evin icine,evdede surekli yere yatan,surunen bi cocuk oldugunu goz onunde bulundurursak herkes evinin temiz olmasina ozen gosterir bence..wc olsun banyo olsun bu yazdiklarim gun icersinde cok zaman alacak isler degil benim icin,belirli bir rutinim var hepsi icin ayrilmis bi zamanim var cunki...ha bu arada hayat temizlikten ibarey degil tabi ki benim icin,temizlik gun icindeki faaliyetlerimden teki sadece..herseye ayiracak zaman oluyo,gezmeye,kitap okumaya,eglenmeye,dizi seyretmeye,esimle oturup sohbet etmeye,bebegimle keyifli ve verimli vakit gecirmeye...yeterki herseyi bi duzene oturtmayi bilelim..Yanlış anlamayın da sebep?
Dünyaya temizlik yapmaya gelmişsiniz sanki
:26:
benim annemin de klasik bir lafı vardır ,,Annemin klasik sözü geldi aklıma:
Evi akşam nasıl bırakırsan sabah öyle bulursun
benim annemin de klasik bir lafı vardır ,,
yaptıgın banaysa öğrendigin kendine
Haftada iki defa cam silerim bende,hergun bazende gunasiri supurge calisir. Hergun gorunen parkelern tozunu alirim supurgeden sonra ama haftada iki kez bazende bir kez de kanepeleri kaldiririm altlarini silerim.baza dolap alti filan.wc hergun camasir suyuyla yikarim,bazende sivi sabun dokup gun icinde iki uc kez kopurturum kullanildikca.banyo lavabosu yine ayni sekilde hergun domestoslanir,klozette ayni sekilde.dusa kabin haftada bir domestosla fircalanir,ama hafta icinde her kullanimda cami,tekneyi domestos olmasada kopurtmeden cikmam.su lekesi cok goze batiyo cunku. Haftada iki yada uc kez makine calisir.utu isim genelde hafta sonu olur,nevresimler engec haftada bir degisir. Mutfakta zaten hep el alti,her mutfaktan ciktigimda dolaplari kesinsilerim,ustler olmasada alt taraflar bebegim oldugu icin cok kirlenir,silip cikarim yani.benimkide boyledir.kimine fazla gelir,kimine az..herkesin temizlik anlayisda duzenide farkli iste.
Ben bu kadar temizlik yapsam ellerimin derisi soyulur.Haftada iki defa cam silerim bende,hergun bazende gunasiri supurge calisir. Hergun gorunen parkelern tozunu alirim supurgeden sonra ama haftada iki kez bazende bir kez de kanepeleri kaldiririm altlarini silerim.baza dolap alti filan.wc hergun camasir suyuyla yikarim,bazende sivi sabun dokup gun icinde iki uc kez kopurturum kullanildikca.banyo lavabosu yine ayni sekilde hergun domestoslanir,klozette ayni sekilde.dusa kabin haftada bir domestosla fircalanir,ama hafta icinde her kullanimda cami,tekneyi domestos olmasada kopurtmeden cikmam.su lekesi cok goze batiyo cunku. Haftada iki yada uc kez makine calisir.utu isim genelde hafta sonu olur,nevresimler engec haftada bir degisir. Mutfakta zaten hep el alti,her mutfaktan ciktigimda dolaplari kesinsilerim,ustler olmasada alt taraflar bebegim oldugu icin cok kirlenir,silip cikarim yani.benimkide boyledir.kimine fazla gelir,kimine az..herkesin temizlik anlayisda duzenide farkli iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?