- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
Bacım hepsi devamlı evde olmaktan, pandemi maffetti herkesiSelam kızlar 29 yaşında 2 kızım var 7 ve 8 yaşlarında bu sabah eşim sürekli yorgunsun ve boş boş oturuyorsun dedi biraz çamaşırım biriktiğini görünce gerçekten olabildiğince evimin düzenine ve temizliğine dikkat ederim ama bazı zamanlar öyle tembel hissediyorum ki bi kalsam her işi yaparım diyorum ama zaman bi türlü odaklanamıyorum
Şükür sağlığım yerinde ama bu üstümdeki tembeliği attıp nasıl daha düzenli ve programlı bi hayatım olabilir?
Günde 2 saat sadece temizlik işine gidiyorum ve geri kalan sürede evdeyim
oncelikle kendine temizlik sifatini yukleme ve o sebepten; bu sebepten yapamiyorsun diye kadinligina laf soyleme soylettirme.Kendimi işe yaramaz bi kadın gibi hissediyorum
İnşallah canım çok istiyorum düzenli her daim kapıdan girince temizlik kokan bi evi ama bi türlü giremiyor rayınaoncelikle kendine temizlik sifatini yukleme ve o sebepten; bu sebepten yapamiyorsun diye kadinligina laf soyleme soylettirme.
temizligi duzeni kendin ve cocuklarin icin yap.
ac bi muzik severek yap.
Ben sahsen kimse icin degil , kimse beni ovsun gozune gireyim diye degil; tertemiz evi ve duzeni sevdigim icin yapiyorum.
mmesela her gun belli bir saatin olsun.
o saate alarm kur. Kalk her gun baska bir sevdigin sarkiyi ac ve hem soyle hem temizle.
haftada 2 gun de kendine izin ver.
hicbirseye elini surme mesela..
zamanla oturacaktir.
Girecek canim dedigimi yap sen planli ol programli ol. O telefonun alarmi caldiginda otomatikman kalkacaksin yerinden bir nevi gorev gibi dusun. Ben bazen is saati gibi dusunurum , nasil ki isten kacamayizİnşallah canım çok istiyorum düzenli her daim kapıdan girince temizlik kokan bi evi ama bi türlü giremiyor rayına
Canım sinirlenme herkezin bi huyu oluyor işte yenice çamaşırları katlamasını bitirdim ütü yarına inşallahŞu ev islerine uzaktan mudahale eden erkekleri varya sopayla kovalayacaksın...kadın bide gundeliğe gidiyor olabilir yani. Belki de olmaması gerek ama bunu o kadının yerinde olmadan yorumlaması hıc hoş degıl bir erkegın.. Ellerini hıc bıseye atmaz bide ahkam keserler. Evi ellerine bıraksak kirden pasaktan girilmez. Kendilerini cok sey sanıyorlar bazen. Bak sinirlendim gene.
Evinin işini yapamayan herkes işe yaramaz mı?Kendimi işe yaramaz bi kadın gibi hissediyorum
Bu kapanmalar yüzünden evde otur otur anca bu kadar oluyorSelam kızlar 29 yaşında 2 kızım var 7 ve 8 yaşlarında bu sabah eşim sürekli yorgunsun ve boş boş oturuyorsun dedi biraz çamaşırım biriktiğini görünce gerçekten olabildiğince evimin düzenine ve temizliğine dikkat ederim ama bazı zamanlar öyle tembel hissediyorum ki bi kalsam her işi yaparım diyorum ama zaman bi türlü odaklanamıyorum
Şükür sağlığım yerinde ama bu üstümdeki tembeliği attıp nasıl daha düzenli ve programlı bi hayatım olabilir?
Günde 2 saat sadece temizlik işine gidiyorum ve geri kalan sürede evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?