Temizlik Düzen?

papatyalitac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
219
63
13
Kızlar bizim evimiz 3+1 çok küçük değil ama eşyalarımız çok fazla babamın annemin falan gereksiz eşyaları var atma diyorlar Her zaman evi toplu temiz olanlar bunu nasıl yapıyorlar artık dert oldu bana evimiz dağınık pis gibi geliyor nasıl düzen oturtuyorsunuz siz?

Ilerde lazim olur dursun diye atmaya kiyamadiklari cok esya var demekki bendede o huy oluyor bazen az ama oz esya olmali islerini gorecek kadar fazla aksesuarida sevmem ben mesele hele mutfakta tezgah bos olmali o iviir zivirlar susler hemyer kapliyor hem gereksiz sade olunca ferahliyorum diger turlu boguluyorum

Gereksiz eşya ile düzen olmuyor bence ya. Beğendiğim evler hep sade, odalarla orantılı ölçülerde az eşya ile döşenmiş, istif yapılmamış evler oluyor genelde.
Millet bir orta sehpa alıyor salonun yarısı onunla kapanıyor. Kocaman kocaman koltuklar. Halılar. O evi nasıl temizleyeceksin sürekli ki? Dert.
Annenin babanın eşyasını da atamazsın onlar öyle mutlu demek ki. Sen kendi evinde az ve öz eşya alırsın, evini saçma sapan doldurmazsın, derli toplu tutarsın. Bitti gitti.

Gereksiz fazlalık yapan kullanmadığınız eşyalarınızı atarak yada depo varsa kaldırarak baslayabilirsiniz işe. Ev sade olunca temizlik ve düzeni sağlamak daha kolay oluyo

Kızlar bizim evimiz 3+1 çok küçük değil ama eşyalarımız çok fazla babamın annemin falan gereksiz eşyaları var atma diyorlar Her zaman evi toplu temiz olanlar bunu nasıl yapıyorlar artık dert oldu bana evimiz dağınık pis gibi geliyor nasıl düzen oturtuyorsunuz siz?

Eski konularına baktım işsizlikten de anlamadım seni. Annesiyle babasıyla yaşayan bir genç kız mısın? Yoksa evli ve çocuklu musun? Farklı farklı şeyler yazmışsın detaya inmedim gerçi aciklamissindir belki.
Ama konularını çoğu temizlikle ilgili. Bi bırak şu temizliği. Başka şeyler düşün. Genç bi insansın, ömrünü banyo lekesi düşünerek geçirmek yazık değil mi ya?

İhtiyaç fazlası eşyalarınızı yavaş yavaş kolileyip ihtiyaç duyanlara vereceksiniz..şimdiden koli edinmeye başlayın..
Kullanılmayan ne varsa ayırıp başkalarına ulaştırın..kısacası atma-ver :KK66:

Son düzenleme:
Mune Mune .
Bu uye babasinin tatile goturmedigi 19 yasinda kiz mi ?
Yoksa 12 yasinda kizi olan evli bir kadin mi ?

Niye ki hesap parayla mi aliniyor .
Bana ilginc geldi acikcasi
Hayır arkadaşlar annem çoksosyal medya ilgilenen birisi değil bu siteyi keşfetmiş açmış benim hesabım acıkmiş karıştırmış sonra yeni hesap açtik onada yani ortak kullanmiyoruz

Back
X