• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizliğe Üşenen Hanımlar Buraya ...

bende aksineeeee hiçç üşenmem kızlar ya btun evi süpürürüm , toz alırım paspaslarım, çamaşır yıkarım asarım ütülerim i yemek yaparım, Vwler banyolar kapılar köpeğimi gezdidirirm sonra kuaföre giderim banyomu yaparım anancım üşencek birşey yoki aslında belli bir saat Koysanız 1 günde herşey biter. Bütün hafta oh miss.:16:

sen yazarken ben okumaya üsendim valla :1:

Hepimiz arasıra temizlik yapmaya üşeniriz :3:
Düşündüm taşındım .:44:
En iyisi elbirliğiyle yapmak dedim içmden :13:

Hepberaber yapacağız temizlikleri artık :29:

Mesela pazartesi süpürge tutma günü yapacağız ogün hepimiz süpürge tutacağız.
Evi toparlayacağız.Önceki sonraki hallerini paylacacağız :13:
Salı günü toz alma günü vs...
Buna hepberaber karar vericez :31:

Hadi bakalım kimler var :3:

konuyu açan arkadaş neredesiiiin

kızlar ya ben de geldim.

benden bahsetmişsiniz. açıkçası ben kafada kendimi ateşleyemediğim için böyle.
halbuki bir başlasam ortalık harika oluyor.
ama şu an sürekli oturmaya alıştım. oturdukça da kalkamıyorum.
evde de zaman geçiremiyorum ki doğru dürüst ama artık aşmam lazım.

Kızlar..
Benim beyaz deri koltuklarım var, cok temiz ve iyi kulanmaya çalışıyoruz, zor olduklarını bile, bile aldım. Ama lekenen yerleri 2 gün sonra farkettinde çıkmaya biliyorlar.. Bu durumda ne önere bilirsiniz? Özel deri için bir sürü şey var, ama ben Hollanda'da yasıyorum ve burda nereye sorduysam bulamadım yada aptal küçük bur sise 15,20 eurodan başlıyor.:(

Merhaba
Deriler icin mucizeler yaratan urunler icin mesaj attim size.

üşenmeyin hanımlar mis gibi yapın ewınızı ben calısıyorum her gun ew temizlemek için çıldırıyorum ewimi dağınık görmek psikolojimi etkiliyo:DDD

Hepimiz arasıra temizlik yapmaya üşeniriz :3:
Düşündüm taşındım .:44:
En iyisi elbirliğiyle yapmak dedim içmden :13:

Hepberaber yapacağız temizlikleri artık :29:

Mesela pazartesi süpürge tutma günü yapacağız ogün hepimiz süpürge tutacağız.
Evi toparlayacağız.Önceki sonraki hallerini paylacacağız :13:
Salı günü toz alma günü vs...
Buna hepberaber karar vericez :31:

Hadi bakalım kimler var :3:

İyi demişsin canım.Vallahi evde oturmaktan mıdır nedir anlamadım bu ara hiç birşey yapasım yok.Ütüm 1 sepet oldu hala yapacağım:31:
Bugün eşimin babasının doğum günü onları yemeğe davet ettim o yüzden üşengeçlik filan yapma purple hadi temizliğe dedim.
E işin ucunda rezil olmak var millete. Etrafı güzelce sürpürdüm,sildim birde toz aldım ohh mis gibi kokuyor ev şimdi.

Son düzenleme:
bizim semtin pazartesi pazarı oluyor. benim eşim vardiyalı çalışıyor. 3,5 yaşında oğlum var 4,5 aylık hamileyim . düzen mi benim yanımdan geçmemiş , dürtün beni tamam mı kalk doğuma az kaldı herşeyini hazırla hep temiz olsun evin diyin kızın bana off offfffffff..

kızlar çoktandır siteye girmiyordum nasıl oldu hop hop derken kendimi burada buldum. hem okudum hem güldüm hem acıdım halinize/halimize sonra da ''_ ah ah ne çektiniz be kızlar bigün yüzü görmediniz ya'' deyip güldüm. kızlar yapıcak bişey yok bu işler bir görev herkes yapıyor deve-diyar meselesi. bu işlerin başlangıcı evdeki fazla eşyaları kutulayıp kaldırmaktan ve eşyaları alırkendikkatli seçmekle başlıyor şimdilik bu kadar yarın bir ara girer bakarım gelişmelere görüşmek üzereeee....

Back
X