Temizliğe Üşenen Hanımlar Buraya ...

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Hepimiz arasıra temizlik yapmaya üşeniriz :3:
Düşündüm taşındım .:44:
En iyisi elbirliğiyle yapmak dedim içmden :13:

Hepberaber yapacağız temizlikleri artık :29:

Mesela pazartesi süpürge tutma günü yapacağız ogün hepimiz süpürge tutacağız.
Evi toparlayacağız.Önceki sonraki hallerini paylacacağız :13:
Salı günü toz alma günü vs...
Buna hepberaber karar vericez :31:

Hadi bakalım kimler var :3:

ben yaparım. Siz hiç yormayın kendinizi.... İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Temizlik ve ütü için yardımcı bayan arıyorsanız görüşelim. *** mail adresime iletişim bilgilerinizi mail atın görüşelim. Bekliyorummm.. Sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yaparım. Siz hiç yormayın kendinizi.... İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Temizlik ve ütü için yardımcı bayan arıyorsanız görüşelim. *** mail adresime iletişim bilgilerinizi mail atın görüşelim. Bekliyorummm.. Sağlıcakla kalın.

:9::9::9:akşam akşam ne güldüm ya :9::9::9:

Son düzenleyen: Moderatör:
güzelll çok güzel :D anlaştıkkk o zmn :) :) ben varım arkadasım

selam bayanlar,
ben aslında üşenmiyorum, yapıyorum yapıyorum ama ortada bişey gözükmüyo:ssz:
bu da ayrı bi konu di mi :19:
yap yap yine dağılınca bütün hevesim kaçıyo :50:

Son düzenleme:
Kızlar ben küçük yaşta evlendim ve evlenmeden önce de hiç ev işi yaptığımı bilmem...:26: :26:
Sonra zaten bunun sıkıntısını da çok çektim.....İlk başlarda , çok dağınıktık eşim ve ben evimiz savaş alanı gibi oluyordu...
Bazen bulaşıkları bile hiç yıkamadığım günler oluyordu... :30: :111:....Cahillik işte....
Şİmdi de gece gündüz ev topluyorum, temizlik yapıyorum.......:16: :16: .
Ama aslında ben de çok bıktım temizlik yapmaktan....:95:

Böyle bir konu vardı sanırım zaten kk da.
Ben malesef gün gün yapamıyorum, öyle olsa daha az yorucu olur aslında
ama ben 1 günde bir girişiyorum akşama kadar bitiyor.

Hepimiz arasıra temizlik yapmaya üşeniriz :3:
Düşündüm taşındım .:44:
En iyisi elbirliğiyle yapmak dedim içmden :13:

Hepberaber yapacağız temizlikleri artık :29:

Mesela pazartesi süpürge tutma günü yapacağız ogün hepimiz süpürge tutacağız.
Evi toparlayacağız.Önceki sonraki hallerini paylacacağız :13:
Salı günü toz alma günü vs...
Buna hepberaber karar vericez :31:

Hadi bakalım kimler var :3:

ne zaman başlıyoruzzz

pazartesi baslasak mı mesala yatak odasından :) :) topic sahibi nerdesinnnnnn:ssz:

Var mıyım bilemedim ama ben de üşenenlerdenim :21:
bende üşeniyorummm :D birlik olursak çözeriz bu işi heheeheh

yarın iş görüşmem var fekat erken kalkcam iş görüşmemi yapıp temizliğe girişicemmm foto koyacagımmm <3

bende aksineeeee hiçç üşenmem kızlar ya btun evi süpürürüm , toz alırım paspaslarım, çamaşır yıkarım asarım ütülerim i yemek yaparım, Vwler banyolar kapılar köpeğimi gezdidirirm sonra kuaföre giderim banyomu yaparım anancım üşencek birşey yoki aslında belli bir saat Koysanız 1 günde herşey biter. Bütün hafta oh miss.:16:

ay ben öyle gün gün yayamam zaten evim 80m2 pazartesi süpürgeyide açarım evide silerim toz da alırım daha 6 7 gün ellemem diğer günler çamaşır yıka as yemek yap gezme falan

Kızlar..
Benim beyaz deri koltuklarım var, cok temiz ve iyi kulanmaya çalışıyoruz, zor olduklarını bile, bile aldım. Ama lekenen yerleri 2 gün sonra farkettinde çıkmaya biliyorlar.. Bu durumda ne önere bilirsiniz? Özel deri için bir sürü şey var, ama ben Hollanda'da yasıyorum ve burda nereye sorduysam bulamadım yada aptal küçük bur sise 15,20 eurodan başlıyor.:(

Back
X