Sivilceli Ciltler Temizleme Jeli olarak Deracine mi? SebaMed mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

minikom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
118
0
Yanaklarımdaki bi kaç aktif sivilce ve leke için Temizleme jeli ile tonik almayı düşünüyorum şuana kadar sadece sebamed'in sabununu kullandım,sizce hangi marka daha iyidir ?

bence sebamed daha iyi yılların markası. gözenekleri daha iyi açıyor. deracine temizleme jelinden memnun kalmadım

roc ve inova pahalı bence ayrıca kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu ikisi genç ciltlere göre değil bence. ben loreal kullanmıştım şu anda da garnier kullanıyorum. sivilceler için içinde siasilik asit olması önemli

pahalı olmasııı cildin zarar görmesinden iydirrrrr boşa para verip enayi ğibi işe yaramyan ürünü almaktansa pahalı olupp yararını görmeyi tercih ederimm

Sebamedin sabununu kullandım yüzümü mahvetti hep iri iri sivilceler çıkarttı,tekrardan imexe döndüm ve iyiye doğru gidiyo çok şükür,temizleme jeli ve tonik olarak roc veya innova arasında kaldım hangisi hanmlar ??

Not: Niveanın temizleme jeli ( Clean Deeper) ile toniği ( Stay Clear ) nasıldır ??

Son düzenleme:
Sebamedin sabununu kullandım yüzümü mahvetti hep iri iri sivilceler çıkarttı,tekrardan imexe döndüm ve iyiye doğru gidiyo çok şükür,temizleme jeli ve tonik olarak roc veya innova arasında kaldım hangisi hanmlar ??

Not: Niveanın temizleme jeli ( Clean Deeper) ile toniği ( Stay Clear ) nasıldır ??

canım ben açtığım konuda soruna cevap verdim :)

X