Bebek İkinci El Temiz oyun citi ariyorummm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dsmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bendede pilsan var ve temiz... Modeli asagidaki gibi
Istanbul halkalidayim elden almak isterseniz konusalim
Iyi aksamlar..

Eklentiler

• image.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 57
nerede oturuyorsunuz?? evden gelip almanız mumkunmu ve bide sizin vericeginiz fiyat nedir??

benim de bi ara bundan almayi dusunmustum pagali geldi. sonra havuz is gorur diye düşündüm. gerci hsla ne topu aldim ne de havuzu.
cocuklar seviyor mu. benim kizom henuz 5 aylik.

benim de bi ara bundan almayi dusunmustum pagali geldi. sonra havuz is gorur diye düşündüm. gerci hsla ne topu aldim ne de havuzu.
cocuklar seviyor mu. benim kizom henuz 5 aylik.
citler bir hayat kurtarıcı... emekleme baslayınca yuvarlak yapıp oyun alanınız olur.. sonrasında ya tv onune yada benim gibi salonu ıkıye bolup ıcınde zararsız bir yerde gezmesi için cit seklınde kullanıyosunuz.. ben uzun bir zaman kullandım ve cok memnunumm.. bence dusunun elımde hala mevcut ve zaten kullanma ıle yıpranıcak bir plastık degil..

2. el fiyati bile yuksek. bu ay burdan bayag sey aldim. 150 de suan cok 110 da toplarini mama diye bi site var orda uygun irdan getirtirim. ama cit olmayinca olmaz. salonu 2 ye bolme fikri de hosuma gitmedi degil hani :)

2. el fiyati bile yuksek. bu ay burdan bayag sey aldim. 150 de suan cok 110 da toplarini mama diye bi site var orda uygun irdan getirtirim. ama cit olmayinca olmaz. salonu 2 ye bolme fikri de hosuma gitmedi degil hani :)
valla ben cok rahat etmıstım.. ozgurce bırakıyodumm ve kendi isimi yapabiliyordum evde..valla cıtler buyuk oyle kargoyla falan zor dunya kargo parası veririsiniz.. onun ıcın elden alabileceginiz bir yer lazım sıze.. nerdesınız sız?

kirikkaledeyim

Cocugun sevmesi icin degil de daha cok oyuncaklar evin heryerine dagilmasin diye ve cocuk icin tehlike yaratacak kose kenarlar olmasin diye daha risksiz binortamda oynamasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…