Temiz Mutfak

Hatya simdi basliyorum..
Saat 8 den beri yaptiklarim..
Yatak odami topladim..cocuk odami ve oturma odami topladim..
Camasir katladim..
Simdi makinaya camasir aticam yikansin..
Mutfaga girisicem simdi..oglana birseyler yedirip ilac icirdim..ufakligi uyuttum..mutfak zamani..
Resim atmk istiyorum ama resim boyutu diyo buyukmus nasil yapcam onuda bilmiyorum..

Kaptanim biz baslayalim iki kisi sonradan sonradan gelen olur..suan bnm mutfak almis basini gidiyor..
Ufaklik bi yandan obur oglum bi yandan..dun gece dedim ama kalsin yarin toplarim..hala top
Aynen ikimiz başlayalım. PabucumunNicki PabucumunNicki bu konuda profesyonel de ondan çağırdım :D bir bardak bile olmazmış tezgahında:( haylilerimin kadını :(

Hatya simdi basliyorum..
Saat 8 den beri yaptiklarim..
Yatak odami topladim..cocuk odami ve oturma odami topladim..
Camasir katladim..
Simdi makinaya camasir aticam yikansin..
Mutfaga girisicem simdi..oglana birseyler yedirip ilac icirdim..ufakligi uyuttum..mutfak zamani..
Resim atmk istiyorum ama resim boyutu diyo buyukmus nasil yapcam onuda bilmiyorum..
Ekran görüntüsü al canım. O zaman olur. Bekliyorum:73:

Benim yaptıklarım bebeğe kahvaltı yaptırmak. Oturma odasın oturup kanalları zaplamak. İzleyecek bişey olmayınca yatak odasını toplamak üzere gitmek ama kendini yatağa atmak. Orda tembel tembel yatınca çocuk odasına gidip orada yatmak :D sıra salonda biraz da orda yatayım :D

Benim yaptıklarım bebeğe kahvaltı yaptırmak. Oturma odasın oturup kanalları zaplamak. İzleyecek bişey olmayınca yatak odasını toplamak üzere gitmek ama kendini yatağa atmak. Orda tembel tembel yatınca çocuk odasına gidip orada yatmak :KK70: sıra salonda biraz da orda yatayım :KK70:
:D Allah jayrini versin

Screenshot_20180313-125826.webp

Ohhh bitti sukurler olsun ...
Simdi cektirme silme toz alma vs lerimi sonra yemek yaparim...
Sen yatt ankaaaaa sen yat..
Kalk kiz sende hadi yap isini gucunu

Çocuklardan bişey yapamıyorum ki bölüp duruyorlar bi topluyorum bi dağılıyor:@

Ne zaman başlıyoruz. PabucumunNicki PabucumunNicki bana bi yol göster yahu :KK43: hep dağınık hep dağınık :KK43:
Karar verdin mi :D
Alismak icin bulasik makinesini hep acik tut elindeki herseyi makineye at.
Ben her aksam makineyi calistiriyorum her sabah temiz bosaltiyorum cay demlenirken kolay oluyor.Sonra aksama kadar ne elime gecerse atiyorum yatarken calistiriyorum.Ocakta yemek piserken bile kasik yaninda durmaz pisince yeni kasikla servis yaparim kasik mi yok evde :))

Karar verdin mi :KK70:
Alismak icin bulasik makinesini hep acik tut elindeki herseyi makineye at.
Ben her aksam makineyi calistiriyorum her sabah temiz bosaltiyorum cay demlenirken kolay oluyor.Sonra aksama kadar ne elime gecerse atiyorum yatarken calistiriyorum.Ocakta yemek piserken bile kasik yaninda durmaz pisince yeni kasikla servis yaparim kasik mi yok evde :))
Benim de durmaz 10 kez kaybederim bulaşıkların arasında yenisini çıkarır dururum :D

Evet arkadaşlar. Bir turlu istikrar sağlayamadığım bir konu bu. Nedense bir anda savaş alanına dönüyor. Çoğunlukla akşamları toplamaya ya vaktim olmuyor ya da üşeniyorum. Buradan istikrar sağlamaya çalışacağım. Savaş alanı dediğim gerçekten savaş alanı yanii gören arkadaşlar var aramızda :KK23:

Şimdi varsa benim gibi olanları bana yoldaş olması için bekliyorum. Ama ben her gün kesinlikle toplarım diyenleri de destekleri için bekliyorum.

Katılmak isteyen arkadaşlar listeye adını ekleyip kaçıncı günde olduklarını yazsınlar. Eğer bir gün toplamadan yatan maalesef tekrar 1 den başlayacak. O yüzden her gun toplayıp zincir yapmamız lazım.
Bende sürekli temiz tutarım bendede takıntı var dağınık yada pis olduğunda yemek yiyemiyorum midem bulanıyor

Akşam başıam bit türlü aksilik gelsede toplamayı başardım kızlar :rapci:

Dün mutfagimi toplamaya üsendim sabah pisman oldum.
Bende size katilicam arkadaslar :halay: aslinda yapinca 10 dakika bile sürmüyor biz gözümüzde büyütüyoruz malesef :işsiz:

Bizim lavabonun gideri tıkanmıştı açıldı dediler ama tam açılmamış galiba geri grldi yine su onunla uğraştık. Eşim kendi yaptı artık açıldı bu sefer çok şükür.

Sabah mutfağa girince dedim nereeye geldim yahu :KK70:
:D

Toz degilde jel lavabo acicilar var ben duzenli onlardan dokuyorum borulari bile bembeyaz yapiyor hemde tikanmiyor.

Aslinda toplanacak birsey olmamali dagitmamalisin en onemlisi bu.

Back
X