- 19 Kasım 2015
- 203
- 136
- 23
Sayılır ama boşver yaa aynı olalım. Onumde biri olunca depresyona giriyorum![]()
Haha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayılır ama boşver yaa aynı olalım. Onumde biri olunca depresyona giriyorum![]()
Ocak sileceğim ben daha aslında
Silmedim ya kaldı. Oğlum ateşliydi diş çıkarıyor onla uğraştim. Uykusuz bir gece daha geçti.Sildin mi?:)
Silmedim ya kaldı. Oğlum ateşliydi diş çıkarıyor onla uğraştim. Uykusuz bir gece daha geçti.
Arada kaçamaklar olur ya Allah şifa versin
Şimdi nasıl iyi mi?
İşte ara ara çıkıp düşüyor. Senin kilo problemin var mı. Yarışma açmak istiyorum.
Hadi bakalım o zaman :) bi okuyayımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/15-mart-15-nisan-kilo-verme-yarismasi.995052/
Gel o zaman beklerim. Kilo problemi olan arkadaşları bekliyorum. Başlık yanlış olmuş 2 aylık yarışma
Aaaaa beni stalklamışKonunun birinci senesi kutlu olsun :)
Hortlatip bugun birinci gunun ilan ediyorum![]()
Oyle demeyelimAaaaa beni stalklamış![]()
Yazması kolay da uygulaması sıkıntıTamm o zaman...ben varim..her aksam mutfak toplanmadan yatilmicak...gerekirse resim atilcak..o mutfak toplanacak arkadas
Kaptanim biz baslayalim iki kisi sonradan sonradan gelen olur..suan bnm mutfak almis basini gidiyor..