- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşaAllah harikasın darisi benim ve diğer kızların başınaBen 21 günlük zinciri tamamladım kızlar :)
Anka ısım bugün evdeydim buzdolabını temizledim buzdolabı bayram etmiştir her halde epeydir böyle detaylı temizlenmemişti, mutfak dolabı çekmecelerini bir güzel temizledim, bulaşıklar makineye kondu, Ocak silindi mutfak tezgahı püri pak oldu, mutfak masası silindi, süt pişirdim, yoğurt mayaladım, biraz yatak odasını toparladım kullanılan ve kullanmayacağım çantalar temizlendi ayrıldı.Kendi konumu boşladım yaa. Bu akşam tekrar başlayayım inşallah.![]()
Süpersin canım. Bende bir boşvermişlik vardı bu gün baya toparladım evi. Kendime temizlik günlüğü açacağım bu konu beni açmadıAnka ısım bugün evdeydim buzdolabını temizledim buzdolabı bayram etmiştir her halde epeydir böyle detaylı temizlenmemişti, mutfak dolabı çekmecelerini bir güzel temizledim, bulaşıklar makineye kondu, Ocak silindi mutfak tezgahı püri pak oldu, mutfak masası silindi, süt pişirdim, yoğurt mayaladım, biraz yatak odasını toparladım kullanılan ve kullanmayacağım çantalar temizlendi ayrıldı.
Canım içinden ne geliyorsa nasıl mutlu olacaksan öyle yap bende arada uğrar selam veririm. Yada sizi teftişe gelirim ne dersinSüpersin canım. Bende bir boşvermişlik vardı bu gün baya toparladım evi. Kendime temizlik günlüğü açacağım bu konu beni açmadı![]()
Gel canım gel her zaman beklerim.Canım içinden ne geliyorsa nasıl mutlu olacaksan öyle yap bende arada uğrar selam veririm. Yada sizi teftişe gelirim ne dersin
Sayılır ama boşver yaa aynı olalım. Onumde biri olunca depresyona giriyorumTamamdır ama ben dün başlamıştım ya sayılıyor mu?Anka