Evet daha da kalabalık oluruz inşallah... O zaman ben yapamasam da anlamazsınAynen anka dün 3 kişilik liste bunu 6 olacak insallah
işte bende ard arda yapıyorum yemeklerimi ama o sırada da bir yandan hemen yıkasan çok kolaylık oluyorBen de akşama kadar ne yapsam diye dolanırım akşam bi hışımla mutfağa girer yemeği koyarım, yemek pişerken pilavı koyarım pilav pişerken çorba yaparım arkasından ışık hızında bi salata . Hiç birinin bulaşığı da yıkanmadı tabi. Sonra yemek yenir ben pert.
Benim de öyle ben örtü serdim artık lastikli. Çok rahat ettim. Süpürürken kaldırmaya da gerek yok.kızlar sizi bulmuşken sorayım benim yerler çok batıyor o kadar dikkat ediyorum dökmemeye ama sinir oluyorum minik bir mutfak halım vardı her hafta yıkamaktan gına geldi kaldırdım en sonunda sizde de durum aynı mı?
Evet bunun için yesacığım 21 gün eğitime aldı beni ama bebekten sonra yine eskisine döndüm.işte bende ard arda yapıyorum yemeklerimi ama o sırada da bir yandan hemen yıkasan çok kolaylık oluyor
Evet daha da kalabalık oluruz inşallah... O zaman ben yapamasam da anlamazsın
canım bebeğin çok mu küçük? şu ana kucakları var ya onlardan alırsan çok rahat edersin ablama ne diller döküp aldırmıştım dua etti banaEvet bunun için yesacığım 21 gün eğitime aldı beni ama bebekten sonra yine eskisine döndüm.
:) ufak paspas var ayağımın altında:) zırt pırt yıkarımkızlar sizi bulmuşken sorayım benim yerler çok batıyor o kadar dikkat ediyorum dökmemeye ama sinir oluyorum minik bir mutfak halım vardı her hafta yıkamaktan gına geldi kaldırdım en sonunda sizde de durum aynı mı?
Ahhh durmuyor ki hep kucakta. Gece uykusu da yok. Kendi sallanan salıncak aldım onu da sevmedi. Hiç bir şey anasının kucağı gibi olmuyor demekkicanım bebeğin çok mu küçük? şu ana kucakları var ya onlardan alırsan çok rahat edersin ablama ne diller döküp aldırmıştım dua etti banakoy onun içine bebeğini masan varsa koy masanın üstüne ya da yerde de olur arada onu oynat bir yandanda hem yemeğini hem temizliğini yap
Şaka yapmıştım zaten .Hahahahah yok öyle bir dünya :)
ah yerim ben onu anasının kokusunu istiyordur peki kanguru ya da siling almayı düşündün mü? güzel marka tavsiye ederim ergonomik. annelik zor ablamdan biliyorum minikliği ayrı büyüyünce ayrı hele ayaklandı mı hiç bırakamıyor insan. bizlerde hamile kalmak için uğraşıyoruzAhhh durmuyor ki hep kucakta. Gece uykusu da yok. Kendi sallanan salıncak aldım onu da sevmedi. Hiç bir şey anasının kucağı gibi olmuyor demekki4 aylık oldu.
iki adet yağlık, tuzluk, bulaışık süngeriAz eşya az iş. Neler var mesela bulaşık sepeti dışında.
iki adet yağlık, tuzluk, bulaışık süngeriAz eşya az iş. Neler var mesela bulaşık sepeti dışında.
Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah canım.ah yerim ben onu anasının kokusunu istiyordur peki kanguru ya da siling almayı düşündün mü? güzel marka tavsiye ederim ergonomik. annelik zor ablamdan biliyorum minikliği ayrı büyüyünce ayrı hele ayaklandı mı hiç bırakamıyor insan. bizlerde hamile kalmak için uğraşıyoruz
iki adet yağlık, tuzluk, bulaışık süngerive tabi ki fairy
benim duvardan duvara hali 1.kat diye kaldirip yikamayada veremiyorum arada bi siliyorum ama sanki aldigimda acik kremdi simdi koyu krem bide desenleri var artik benek benek :)kızlar sizi bulmuşken sorayım benim yerler çok batıyor o kadar dikkat ediyorum dökmemeye ama sinir oluyorum minik bir mutfak halım vardı her hafta yıkamaktan gına geldi kaldırdım en sonunda sizde de durum aynı mı?
ben çeyizimde hususi leke tutmayan antibakteriyel falan filan bir sürü özelliği olan bir halı almıştım. dünya para verdim ama hepsi kandırmaca hiç değmezmiş... şimdiki evime taşınmadan önce yıkamaya verdim adam eşime abla bunun üstüne ne döktü çıkmıyor lekeler diye sormuş... bende kimyasal deney yapıyor deseydin dedimbenim duvardan duvara hali 1.kat diye kaldirip yikamayada veremiyorum arada bi siliyorum ama sanki aldigimda acik kremdi simdi koyu krem bide desenleri var artik benek benek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?