Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekle tabi neden eklemedin ki6 şubat 1. Gün
BAŞARILI OLANLAR
kubdef
yesa 1
Anka kusum seni de ekleyim mi lütfen
aaa ne güzel tezgahın üstü bomboş. benim mutfak tezgahım çok ufak. bulaşık sepeti olmazsa olmazBiz yeme içme faslini şu dk itibariyle kapatıyoruz
O zaman gelsin 1. Gun
Az eşya az iş. Neler var mesela bulaşık sepeti dışında.aa geleyimde benim tezgaım bu kadar boş olmaz ya nasıl başarıyorsunuz bunubenim mutfak tezgahım çok ufak çünkü
bulaşık sepeti mutlaka olmalı yoksa ben ölürüm
![]()
aaa ne güzel tezgahın üstü bomboş. benim mutfak tezgahım çok ufak. bulaşık sepeti olmazsa olmazbir kez kaldırdım ama onsuz yapamadım siz nasıl yapıosunuz
![]()
aa geleyimde benim tezgaım bu kadar boş olmaz ya nasıl başarıyorsunuz bunubenim mutfak tezgahım çok ufak çünkü
![]()
bende çok dikkat ediyorum tezgah temizliğine zaten mutfağı minicik 2 kişi zor sığıyoruz birde üşenip toplamazsam iyice göze batıyor. nacizane kendi yöntemimden bahsedeyim yemeği yaparım onlar pişerken kullandığım kesme tahtasını leğenlerimi vs hemen yıkar kenara koyarım onlar süzülürken yemek pişer yeriz sonra onları kaldırırım makinemi yerleştiririm son bir tezgah temizliğinden sonra işim biterama tabi sizlerde çocuk varsa bende de çocuk gibi koca var gece bir şeyler yerse herşey tezgahta kalır onlarıda sabah toplarım
![]()
hoşbuldumGrup kalabalıklaşmış hoş geldiniz kızlar süper oldu gelmeniz![]()
Grup kalabalıklaşmış hoş geldiniz kızlar süper oldu gelmeniz![]()
kardeşimde bizde kaldığı zamanlar iyice çıkılmaz oluyor çok dağınık yemek yapar ardını ben toplarım eve gelince yemek bulmak hoş ama gerişi boşAaaaa aynı ben
Ama tabii çocuk olmayınca böyle bir rahatlık olabilir :)
Ben de akşama kadar ne yapsam diye dolanırım akşam bi hışımla mutfağa girer yemeği koyarım, yemek pişerken pilavı koyarım pilav pişerken çorba yaparım arkasından ışık hızında bi salata . Hiç birinin bulaşığı da yıkanmadı tabi. Sonra yemek yenir ben pert.bende çok dikkat ediyorum tezgah temizliğine zaten mutfağı minicik 2 kişi zor sığıyoruz birde üşenip toplamazsam iyice göze batıyor. nacizane kendi yöntemimden bahsedeyim yemeği yaparım onlar pişerken kullandığım kesme tahtasını leğenlerimi vs hemen yıkar kenara koyarım onlar süzülürken yemek pişer yeriz sonra onları kaldırırım makinemi yerleştiririm son bir tezgah temizliğinden sonra işim biterama tabi sizlerde çocuk varsa bende de çocuk gibi koca var gece bir şeyler yerse herşey tezgahta kalır onlarıda sabah toplarım
![]()
aaa ne güzel tezgahın üstü bomboş. benim mutfak tezgahım çok ufak. bulaşık sepeti olmazsa olmazbir kez kaldırdım ama onsuz yapamadım siz nasıl yapıosunuz
![]()
benimde mutfağım minicik. ilk başlarda sepet kullandım ama onunda temizliği ayrı dert en güzeli tezgahın üstünde süzdürüp kaldırmak.sepet koyduğumda yemek hazırlıcak yer kalmaz banaaa geleyimde benim tezgaım bu kadar boş olmaz ya nasıl başarıyorsunuz bunubenim mutfak tezgahım çok ufak çünkü
![]()