Temiz Mutfak

:71: :71: Görev tamam :71: :71:

Eklentiler

• NewImage_500_282_90(2).webp
    NewImage_500_282_90(2).webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 175
6 şubat 1. Gün

BAŞARILI OLANLAR
kubdef
yesa 1

Anka kusum seni de ekleyim mi lütfen

Biz yeme içme faslini şu dk itibariyle kapatıyoruz

O zaman gelsin 1. Gun
aaa ne güzel tezgahın üstü bomboş. benim mutfak tezgahım çok ufak. bulaşık sepeti olmazsa olmaz:( bir kez kaldırdım ama onsuz yapamadım siz nasıl yapıosunuz:(

aa geleyimde benim tezgaım bu kadar boş olmaz ya nasıl başarıyorsunuz bunu:D benim mutfak tezgahım çok ufak çünkü:( bulaşık sepeti mutlaka olmalı yoksa ben ölürüm:(

bende çok dikkat ediyorum tezgah temizliğine zaten mutfağı minicik 2 kişi zor sığıyoruz birde üşenip toplamazsam iyice göze batıyor. nacizane kendi yöntemimden bahsedeyim yemeği yaparım onlar pişerken kullandığım kesme tahtasını leğenlerimi vs hemen yıkar kenara koyarım onlar süzülürken yemek pişer yeriz sonra onları kaldırırım makinemi yerleştiririm son bir tezgah temizliğinden sonra işim biter:KK36:ama tabi sizlerde çocuk varsa bende de çocuk gibi koca var gece bir şeyler yerse herşey tezgahta kalır onlarıda sabah toplarım:KK45:

aaa ne güzel tezgahın üstü bomboş. benim mutfak tezgahım çok ufak. bulaşık sepeti olmazsa olmaz:KK43: bir kez kaldırdım ama onsuz yapamadım siz nasıl yapıosunuz:KK43:

yesa yesa teşekkürler canım. hemen böyle damdan düşer gibi katılabiliyor muyuz:KK16: Pinapple Pinapple burasıymış canım

aa geleyimde benim tezgaım bu kadar boş olmaz ya nasıl başarıyorsunuz bunu:KK70: benim mutfak tezgahım çok ufak çünkü:KK43: bulaşık sepeti mutlaka olmalı yoksa ben ölürüm:KK43:

Gelin kızlar gelin damdan düşer gibi gelin hiç sıkınti olmaz

Ben tezgah üzeri boş seviyorum daraliyorum valla bir şeyler olunca

Ama sen bulasikligi kaldırma sadece için de bulasik olmasın kurula kaldır hep boş olsun

Kızlar bugün herkesin mutfağı tertemiz olmalı yatmadan önce mutfak tezgah süper olsn öyle yatalim

bende çok dikkat ediyorum tezgah temizliğine zaten mutfağı minicik 2 kişi zor sığıyoruz birde üşenip toplamazsam iyice göze batıyor. nacizane kendi yöntemimden bahsedeyim yemeği yaparım onlar pişerken kullandığım kesme tahtasını leğenlerimi vs hemen yıkar kenara koyarım onlar süzülürken yemek pişer yeriz sonra onları kaldırırım makinemi yerleştiririm son bir tezgah temizliğinden sonra işim biter:KK36:ama tabi sizlerde çocuk varsa bende de çocuk gibi koca var gece bir şeyler yerse herşey tezgahta kalır onlarıda sabah toplarım:KK45:

Aaaaa aynı ben

Ama tabii çocuk olmayınca böyle bir rahatlık olabilir :)

Ben de akşama kadar ne yapsam diye dolanırım akşam bi hışımla mutfağa girer yemeği koyarım, yemek pişerken pilavı koyarım pilav pişerken çorba yaparım arkasından ışık hızında bi salata . Hiç birinin bulaşığı da yıkanmadı tabi. Sonra yemek yenir ben pert. :ruh:

aaa ne güzel tezgahın üstü bomboş. benim mutfak tezgahım çok ufak. bulaşık sepeti olmazsa olmaz:KK43: bir kez kaldırdım ama onsuz yapamadım siz nasıl yapıosunuz:KK43:

aa geleyimde benim tezgaım bu kadar boş olmaz ya nasıl başarıyorsunuz bunu:KK70: benim mutfak tezgahım çok ufak çünkü:KK43: bulaşık sepeti mutlaka olmalı yoksa ben ölürüm:KK43:
benimde mutfağım minicik. ilk başlarda sepet kullandım ama onunda temizliği ayrı dert en güzeli tezgahın üstünde süzdürüp kaldırmak.sepet koyduğumda yemek hazırlıcak yer kalmaz bana:KK43:ben çareyi kaldırmakta buldum.

Back
X