Evet ben bazen öyle yapıyorum ama yemek taşıp yanarsa faydası olmuyor.hamur isi yaptim mutfak berbat durumda
firin ocak aldi absini gidiyor
firin temizlgine krbonat ve sirke nkarisimi oneiryolar dieneyen oldumu hanimlar
durulanma olmadigi için kimyasal dokmeyin diyolarr firina
Hoşgeldin canım. Evet biraz geç oldu ama sağlık olsun. Ben dun gece toplamadan yattım bu gün yine 1 den başlayacağım zincir kırıldıOy oy oy birileri konu açmış da bizi etiketlemek ancak düşmüş aklına
Neyse hadi büyüklük bende kalsın :) Geleyim bari ihtiyacım yok değil :))
Hoşgeldin Flores. Valla sabahtan beri makina boşaltmaya üşendim elimde yıkadım. Temiz şimdi mutfak yarın boşaltırım inşallahTüm gün dışarıdaydım eve yeni geldim ama şimdi makine boşaltmaya gidiyorumüşenen varsa peşimden gelsin
Hoşgeldin canım. Evet biraz geç oldu ama sağlık olsun. Ben dun gece toplamadan yattım bu gün yine 1 den başlayacağım zincir kırıldı
Ev çok fena bütün eşyaların yeri değişiyor. Her yer her yerdeNeee zinnciri mi kırdın:'(
nasil yapiosun hayrettttkizlar cok sasirdim baska yeri degilde ama mutfagi aksam toplamadan nasiı yatilir? gozume uyku girmez yani.kvlerle yasiyoruz 5kisiyiz evde her aksam toplarim trzgahi ocagi silerim mis gibi olur ustelik bulasık makinemde yok elde yikuyorum..20dkmi aliyor anca.kirli mutfakda yemey bile yiyemem..bana cok abarti geldi ustelik kucuk cocugumda var ve calisuyorum ama mutfagim tertemiz..
kizlar cok sasirdim baska yeri degilde ama mutfagi aksam toplamadan nasiı yatilir? gozume uyku girmez yani.kvlerle yasiyoruz 5kisiyiz evde her aksam toplarim trzgahi ocagi silerim mis gibi olur ustelik bulasık makinemde yok elde yikuyorum..20dkmi aliyor anca.kirli mutfakda yemey bile yiyemem..bana cok abarti geldi ustelik kucuk cocugumda var ve calisuyorum ama mutfagim tertemiz..
Hoşgeldin canım. Ya ben yıkadıklarımı kuruyup kaldırmaya üşeniyorum o yüzden resim atmıyorum ama herkes atarsa ben de atarım. Her gün bir nesne belirler tezgaha koyar çekeriz.hatta temiz mitfaklarin fotosunu cekelim hergun olur mu
Teşekkür ederim canım hoşgeldin arada kaynamış senin mesaj.Anka yeni konun hayırlı olsun
taamamdir canim sen oyle diyorsan oyle olsun :)
yokkk valla oturuyorumTeşekkür ederim canım hoşgeldin arada kaynamış senin mesaj.
Senin mutfak nasıl ?
Naptın topladın mı maral_
Yaparsın sen güveniyorum sana. Kolay gelsin.yokkk valla oturuyorum
çocuklar uyanik
mutfak hala kan agliyor beni telizlee diye ama yaaprim insallah :)
saol canimYaparsın sen güveniyorum sana. Kolay gelsin.
HIM CEVAP VERmisin :)Evet ben bazen öyle yapıyorum ama yemek taşıp yanarsa faydası olmuyor.
Cevapladım ben ama. Ben normalde karbonat sirkeyle siliyorum ıslak ıslak sabaha kadar bekliyor kapağı kapalı. Sabah tekrardan temizliyorum. Ama yemek taşınca faydası olmuyor amwayin kırmızı fırçalı yağ çözüle yapıyorum o zaman. İyice temizledikten sonra tekrar sirkeyle siliyorum kalıntı kalmasın diye.saol canim
firin sormustum goren olmadi galiba
sen neyle temiziyon firini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?