Temiz Mutfak

♡.♡ MUTFAĞI HER GÜN TEMİZ BIRAKMA ALIŞKANLIĞI♡.♡

19,02.2017

1-anka_misali => 1. gün :KK43:
2-bir garip oblomov =>
3. Yesa1=>14.gun
4. Kubdef=>14.gun
5. Flores=>
6. Cnntrm=>
7. Naz__24=>
8. Sweet-73 =>

P_20170219_233717.webp

Kizlar ben elimden geldigi kadar resim atmaya çalışıyorum ama bazen o kadar yorgun oluyorum ki atamıyorum hatta temizliyorum listeye adimi bile ekleyemiyorum ama herkes atarsa bende gayret ederim. Bu arafa kizim hasta bi kac gundur mide gribi olmuş ilk defa duyuyorum zor bi hastalikmis serumla kendini topladi ancak kimseye vermesin

19,02.2017

2-bir garip oblomov =>
3. Yesa1=>14.gun
4. Kubdef=>14.gun
5. Flores=>
6. Cnntrm=> 1.gün
7. Naz__24=>
8. Sweet-73 =>

@kubdef Canım geçmiş olsun. Kış başında haberlerde çıkmıştı mide gribi özellikle çocukları yakalıyormuş. Allah şifa versin miniğine tez elden

Cevapladım ben ama. Ben normalde karbonat sirkeyle siliyorum ıslak ıslak sabaha kadar bekliyor kapağı kapalı. Sabah tekrardan temizliyorum. Ama yemek taşınca faydası olmuyor amwayin kırmızı fırçalı yağ çözüle yapıyorum o zaman. İyice temizledikten sonra tekrar sirkeyle siliyorum kalıntı kalmasın diye.
valla sildim ama çikmadi , lahmacun yapmistim soylemesiayip telin uzerinde, dokulen kiymalr halletti
isim çokdu o an silemedimde

su anvayi bide ben bulsam hiç denemedim

19,02.2017

2-bir garip oblomov =>
3. Yesa1=>14.gun
4. Kubdef=>14.gun
5. Flores=>
6. Cnntrm=>
7. Naz__24=>
8. Sweet-73 =>

Eki Görüntüle 1956454
Kizlar ben elimden geldigi kadar resim atmaya çalışıyorum ama bazen o kadar yorgun oluyorum ki atamıyorum hatta temizliyorum listeye adimi bile ekleyemiyorum ama herkes atarsa bende gayret ederim. Bu arafa kizim hasta bi kac gundur mide gribi olmuş ilk defa duyuyorum zor bi hastalikmis serumla kendini topladi ancak kimseye vermesin
çok ge_mis olsun canim

resim çekdim ama kabliyu bulamdim akrarmak için pc ye :(((
nereye sakladiysam çocuklar almasin diye Alalh bilir
mutfagim temizd

valla sildim ama çikmadi , lahmacun yapmistim soylemesiayip telin uzerinde, dokulen kiymalr halletti
isim çokdu o an silemedimde

su anvayi bide ben bulsam hiç denemedim

Telde bir şey yapacağın zaman altına da bir tepsi koy canım bir dahakine ;)

Hatta tepsinin içine de su koyarsan hem pişirdiğin şey kurumaz hem de tepsiye dökülenleri kazımakla uğraşmazsın
valla sadece lahmacunu yaoiyorum oda ayrim pismis ken koyyorum kuruma sorunu yok onda da
tepsi olsun yaa onemli deil firin temizkalsin yeterkii :)

Teşekkür ederim canım hoşgeldin arada kaynamış senin mesaj.
Senin mutfak nasıl ?

Naptın topladın mı maral_
Hoş bulduk canım benim mutfak akşamları temiz bırakıyorum, sabah bir kalkıyorum eşim ya bişey yemiş ya birşeyler (çay, kahve, su...) birsürü bardak tezgah dolu oluyor.

19,02.2017

2-bir garip oblomov =>
3. Yesa1=>14.gun
4. Kubdef=>14.gun
5. Flores=>
6. Cnntrm=> 1.gün
7. Naz__24=>
8. Sweet-73 =>

@kubdef Canım geçmiş olsun. Kış başında haberlerde çıkmıştı mide gribi özellikle çocukları yakalıyormuş. Allah şifa versin miniğine tez elden

çok ge_mis olsun canim
sagolun kizlar bugun daha iyiyiz inşallah

Oyyy çok hastayım hayrına biri toplayıverse mutfağımı

Dün akşam topladım ama bildirim yapan var mıydı ilk miydim bakmadım uyuyup kalmışım. Bildirim de yapamadım haliyle. Sağlık olsun. Bugün 1 diyeceğim inşallah toplayabilirsem

Ben de katılabilir miyim aranıza? :KK31:

Bugün uzun zaman sonra ilk kez akşamdan topladım mutfağı, bi çılgınlık yapıp bunu her akşam yapayım diyorum:KK70:

20.02.2017

1-anka_misali =>
2-bir garip oblomov =>
3. Yesa1=>
4. Kubdef=>
5. Flores=>
6. Cnntrm=>
7. Naz__24=>
8. Sweet-73 =>
9. Elma dilimi=>

Ben de katılabilir miyim aranıza? :KK31:

Bugün uzun zaman sonra ilk kez akşamdan topladım mutfağı, bi çılgınlık yapıp bunu her akşam yapayım diyorum:KK70:
Hoşgeldin canım ekledim listeye seni de sen her gün mutfağı temizleyince kaçıncı günde olduğunu yazarsın. 1 gün temizlemeden yatarsan ertesi gün başa döner tekrar 1 den başlarsın.

Dün akşam topladım ama bildirim yapan var mıydı ilk miydim bakmadım uyuyup kalmışım. Bildirim de yapamadım haliyle. Sağlık olsun. Bugün 1 diyeceğim inşallah toplayabilirsem
Benimkini de toplasan...

Hoşgeldin canım ekledim listeye seni de sen her gün mutfağı temizleyince kaçıncı günde olduğunu yazarsın. 1 gün temizlemeden yatarsan ertesi gün başa döner tekrar 1 den başlarsın.

Hoşbuldum, teşekkürler...

Bugün 1 oldu o zaman. 2,5 yaşında oğlum var, bakalım ne kadar istikrarlı olabileceğim.

Back
X