• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temel ingilizce muafiyet sınavı ve Temel Bilgi Teknolojileri sınavları hakkında soru.

Esmila

Temmuzdan Sonsuza
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
5.738
214
373
Temel ingilizce muafiyet sınavı ve Temel Bilgi Teknolojileri sınavlarına girilmelimi sizce ? Bölümüme sınav zorunlu değil girip verip kurtulayım mı yoksa yoksa yıl içinde göreyim mi ? bu konuda bilgisi olan varmı ?

benzer şeyi ben de düşünmekteyim bu aralar. hazırlık okudun mu ? bi de lisede ingilizce gördün mü ? ona göre bi cevap vericem sana

lisede ingilizce görmüşsen ve üniversitede hazırlık okumamışsan, bence o temel ingilizcenin sana bir katkısı olmayacak o yüzden muaf olmaya bak derim

üniversiteye yeni geçiyorum ve bölümümün hazırlığı yok zaten :) o zaman ben girim de kurtulayım sağol

kesinlikle girmeyin kızlar.benim başladığım sene ing iyi olan ark grdi cc aldı sınavdan yıl boyunca ng dersüne girmdi dönem notları ing cc oarak yansıdı.ben sınava girmedim.döneme haftada 2saat ing vardı derslere bile doğru düzgün girmedim ba geldi.muafiyet sınavı zordur patagraf ve metün soruşarı çıkar.dönem sınavları kolaydır genelde test olur :)) ahsettiğim arkadaş 2.yıl ing tekrar aldı yükseltmek için aa yaptı.boşuna zaman kaybı ve kred parası.temel bilgisayar dediği dönem sınavında kopyaa yapıştır sorıyo ve testtir sınavları.aklınız karışmasın girmeyin ;)

kesinlikle girmeyin kızlar.benim başladığım sene ing iyi olan ark grdi cc aldı sınavdan yıl boyunca ng dersüne girmdi dönem notları ing cc oarak yansıdı.ben sınava girmedim.döneme haftada 2saat ing vardı derslere bile doğru düzgün girmedim ba geldi.muafiyet sınavı zordur patagraf ve metün soruşarı çıkar.dönem sınavları kolaydır genelde test olur :)) ahsettiğim arkadaş 2.yıl ing tekrar aldı yükseltmek için aa yaptı.boşuna zaman kaybı ve kred parası.temel bilgisayar dediği dönem sınavında kopyaa yapıştır sorıyo ve testtir sınavları.aklınız karışmasın girmeyin ;)

bende 3 saat ing. 2dersi elemek istiyorum zaman kaybı boşuna :s inşallah geçerim

Back