Temel Dini Bilgiler Dersi'nde sihir ve ruh çağırma da anlatılacak

bu tür başlıklar ama iyi bir rant aracı değil mi ?

Aynı duruma dünde düştüm, bu saçmalıklardan dolayı tepki verince akepeli ilan edildik yanarım da ne yapmak istediğimi anlamayan zihniyete yanarım ....

hay elinize sağlık

sizin de elınıze saglık. konu ıyı olmus
mıllet en azından ırdelemeden yargılamanın yanlıs oldugunu ogrenır BELKi..

Zaten ülkemizde basın üçe ayrılmış durumda değil mi?
Yancılar,yandaşlar...Tad almıyorsun ki okuduğundan artık.
Ha üçe ayrılıyor dedim ya iktidar yanlısı,muhalefet yanlısı bi de pepee dergisi
(3 yaşında oğlum var bizim evin medya durumu bu)

artık öğretmen yerıne,,, büyücü hocalar verir dersleri.

diye düşündürür,, bu başlık.

Son düzenleme:
Önemli bir noktaya dikkat çekmişsiniz.
Birçoğumuz, tarafsız medya olmadığında hemfikirsek bize düşen, yayınlanan haberleri araştırmak ve provokatörlerin oyunlarına gelmemek.

ben şahsen başlığı okuduğumda yuh yani artık olamaz dedim sonra konuyu okuyunca ne alaka bu başlık dedim yani
üç harflilerin yaradılışı anlatılıcağını esas alan içerik neden ruh çağırma olarak lanse edilmeye çalışılmış anlamış değilim yani din dersini yasaklamalarını mı hedef alıyorlar
bir şey diyeyim mi isterseler din dersini böyle şekillerde yok etmeye sistemden kaldırmaya çalışsınlar(ki başaramazlaar ama varsayım) ve başarmış olsalar dahi ALLAH bana uzun ömür verirse ve sağlıklı bir evladım olursa İNŞALLAH ben elimden geldiği kadar dinimi ve esaslarını aşılarım çocuğuma elimden geldiğince hemde naparlarsa yapsınlar

Sebep bu olamaz ki. Sonuçta haber yayınlanmadan önce yazı işleri müdürü vs. denetimlerinden geçerek yayınlanıyor. O yüzden yayınlanan herşey bilinçli..

Zaten artık büyük çoğunluk kendi medyasını okur oldu sadece.Körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde gidiyor olay.

Her yerde her şeyde gözün kulağın olacak,dilinde işleyecek kafanda....

Yoksa bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete der durursun.

Kışkırtma var dedim demin,bu haber öyle dünkü kitap mevzusu öyle de kışkırtılmadan durmayı becermek gerek,mesele orda.

Son düzenleme:
Önemli bir noktaya dikkat çekmişsiniz.
Birçoğumuz, tarafsız medya olmadığında hemfikirsek bize düşen, yayınlanan haberleri araştırmak ve provokatörlerin oyunlarına gelmemek.

İnsanlarda bir inanç var; gazetede yazdıysa, televizyonda yayınlandıysa doğrudur diye.

Tabi ki doğru olanlar da var fakat bunun yanında gerçek olmayanlar da olabilir.

Nasıl ki her duyduğumuz şeye inanmıyorsak her habere de inanmamak lazım.

Yapılan haberlerin hangi medya kuruluşu tarafından yapıldığı da çoğunlukla bize bir yol gösterir.

Oğlum bu dersi aldıktan sonra şöyle diyecek ey ruh geldiysen bana matematikten 5 ver....

sesli güldüm
bu arada ben artık çoğu şeyin mesaj içerikli ve bizi yönlendirmeye çalışma çabası olarak görüyorum ya bıktım artık bu durumlardan neye baksam bi dinden uzaklaştırma çabası bi soğutma politikası

orasıda öyle mesela haberin başlığı ne kadar önem taşır ki zaten içeriğe baktıktan sonra doğruyu yanlışı da ayıran ayırır yani ben öyle düşünüyorum
haber başlıklarını koca koca yazılarla yazmaları benim için bi şey ifade etmiyor mesela içerik önemli

Sebep bu olamaz ki. Sonuçta haber yayınlanmadan önce yazı işleri müdürü vs. denetimlerinden geçerek yayınlanıyor. O yüzden yayınlanan herşey bilinçli..

Tek sebep bu değil tabi ki, daha sonraki mesajımda belirttim ama bahsettiğim durum artık çoğu medya kuruluşunda sadece muhabirlerle sınırlı değil bence.

Başlık sağlam olunca , ilgi de çok oluyor tabi.

başlığı okuyunca hemen bodozlama dalış yaptım, sonradan içeriği okudum.

gazetecilik+ ilgi çeken başlıklar+ prim.

bu arada böyle bir başlık nasıl kabul görmüş ki:26:

Aslında gazetecilik özünde hiç de böyle değil. Bakın ben Gazetecilik'i bitirdim.

Sizin bahsettiğiniz yöntem daha çok magazin haberciliğinde kullanılır, magazin alanında da bu yöntem etik sayılmaz ama yapılır.

böyle bir haber için bu şekilde bir başlık
daha önlemli olması gerekmıyor mu ozaman??

sonuçta bu bir magazin başlığı değil, eğitimden bahsedıyoruz burada:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…