Aslında gazetecilik özünde hiç de böyle değil. Bakın ben Gazetecilik'i bitirdim.
Sizin bahsettiğiniz yöntem daha çok magazin haberciliğinde kullanılır, magazin alanında da bu yöntem etik sayılmaz ama yapılır.
böyle bir haber için bu şekilde bir başlık
daha önlemli olması gerekmıyor mu ozaman??
sonuçta bu bir magazin başlığı değil, eğitimden bahsedıyoruz burada:26:
böyle bir haber için bu şekilde bir başlık
daha önlemli olması gerekmıyor mu ozaman??
sonuçta bu bir magazin başlığı değil, eğitimden bahsedıyoruz burada:26:
Başlık içeriğe uygun atılırsa amaca ulaşamaz da ondan. Başlık öyle değil de; ''Din derslerinde öğrenciler, islam dışı davranışlara karşı bilinçlendirilecek'' şeklinde yazılsa proveke edemez aksine sempati oluşturur. Bu da amaçlarına, çıkarlarına ters düşer.
Aynen öyle canım.
ama, başlık onayı nasıl alındı ki?
sonuçta
başlık ve içerik birbirlerinden tamamen bağımsız.
başlık,, durum bu diyor.
içerik; durum böyle olamaz diyor.
çok farklı işler dönüyor.
bildiğim kadarıyla,,,bazı şeyler haber yapılamıyor.yasak yani, emirler büyük yerlerden gelıyor.
Milli Eğitim müfredatında çok daha farklı sorunlar varken neden bu şekilde hedef değiştiriyorlar ? Yoksa bu iktidarın bir oyunu mu ? yoksa ucuz gazetecilik mi ?
Başlık ile içeriğin hiçbir alakası yok başlığı okuyan çocukların derste büyü yapıp ruh çağıracağını sanır. Bu nasıl haberciliktir ?
Oğlum bu dersi aldıktan sonra şöyle diyecek ey ruh geldiysen bana matematikten 5 ver....
Oğlum bu dersi aldıktan sonra şöyle diyecek ey ruh geldiysen bana matematikten 5 ver....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?