- 7 Nisan 2023
- 1.130
- 3.662
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ben de öyle yaptım bi rahatlama geldi vallaBen temizliğe bir anda kalkıyorum çünkü oturursam kalmamam sonrasında durmak bilmiyorum zaten temiz oldukça şurayıda temizleyim burayida derken köklü temizlik yapmış oluyorum temizlik yaparken ki temiz kokuyu düşünün tozundan,kirinden,isinden arınmış tülleri düşünün inanın sonrasi terapi gibi
Insanin kocişi olunca işteİtici güç eş. Eşi itiyorsun o yapıyor.
Yaaa bebekle sizi hayal ettim bi an kiyamamBenim evi afedersin b.k götürüyor. Bebekli ev halılar pencereler heryer berbat ama bebeğim bacaklarıma yapıştığı için gün içinde hiçbirşey yapamıyorum. Nasıl istiyorum fıldır fıldır temizlik yapmak anlatamam
Evin temiz halinin bana daha huzurlu hissettireceğini bildiğim için evi, temizlenmiş haliyle imgeliyorum sonra da bi yerden başlamak lazım mantığıyla başlıyorum.Kızlar 3 gündür temizlik yapmaya niyetleniyorum 3 gündür sadece yatıyorum. Canım hiç istemiyor kalkmayı ya. Sizin itici gücünüz ne bu konuda bana da yardım edin. Zaten 2 güne dağılıyor şu an birbirinde. Gram toparlayasım yok
Iste cesaret iste feraset iste adam gibi adamlikEvin temiz halinin bana daha huzurlu hissettireceğini bildiğim için evi, temizlenmiş haliyle imgeliyorum sonra da bi yerden başlamak lazım mantığıyla başlıyorum.
Siz tembel sınıfına girmiyorsunuz ama maşallahAçıkçası ev pisken içim rahat edip yatamam. Hatta üç gün üst üste süpürüp mop yapmamışsam çıplak ayakla yere basarken huylanıyorum. Yapın bir kahve, açın bir Serdar Ortaç şarkısı modunuz yükselsin. Oda oda ayırıp yapın. Makineye perdesini basın, perdeler makineden çıkıncaya kadar o odayı bitirmeyi hedefleyin mesela.
Ben bunu yapmaya kalkışıp hicbir seyini atamayan bir insanım...Ben sadeleştirme yöntemi ile evi arındırdım fazlalıklardan. Hiç bir iş yapmasam dahi toplu oluyor. İhtiyacım olmayan köşeye attığım herşeyi attım, ya da ihtiyaç sahiplerine verdim..
Mutfaktan başlayabilirsiniz :)Ben bunu yapmaya kalkışıp hicbir seyini atamayan bir insanım...
Fazlalık olmayıp yine de dağılan şeyiniz yok mu ciddenBen sadeleştirme yöntemi ile evi arındırdım fazlalıklardan. Hiç bir iş yapmasam dahi toplu oluyor. İhtiyacım olmayan köşeye attığım herşeyi attım, ya da ihtiyaç sahiplerine verdim..
Var elbette.. 2 çocuk olunca.. :)Fazlalık olmayıp yine de dağılan şeyiniz yok mu cidden
Temizlik videoları izle çok pis gaza getiriyorKızlar 3 gündür temizlik yapmaya niyetleniyorum 3 gündür sadece yatıyorum. Canım hiç istemiyor kalkmayı ya. Sizin itici gücünüz ne bu konuda bana da yardım edin. Zaten 2 güne dağılıyor şu an birbirinde. Gram toparlayasım yok
Kan değerlerine baktir.Kızlar 3 gündür temizlik yapmaya niyetleniyorum 3 gündür sadece yatıyorum. Canım hiç istemiyor kalkmayı ya. Sizin itici gücünüz ne bu konuda bana da yardım edin. Zaten 2 güne dağılıyor şu an birbirinde. Gram toparlayasım yok
İşi yapmadan önce sürekli "şunu yapacağım, şu var, bu var" diye dönüp dönüp aynı şeyi düşündükçe daha çok yoruluyorum. Ama yapmaya başlayınca düşündüğümden fazlasını yapıp bitiriyorum. Düşünmeden direkt başlayın ve sonucuna odaklanin. Mis gibi kokan tertemiz ev içinde içeceğiniz köpüklü kahveyi hayal edin.Kızlar 3 gündür temizlik yapmaya niyetleniyorum 3 gündür sadece yatıyorum. Canım hiç istemiyor kalkmayı ya. Sizin itici gücünüz ne bu konuda bana da yardım edin. Zaten 2 güne dağılıyor şu an birbirinde. Gram toparlayasım yok