• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(tembellik)var mı başka ben gibi

haydehaydehayde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
200
222
103
39
gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor

gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Ağzım yoruluyora çok güldüm 😂😂

hamile değilkenki halim de aynı,bu benim işte,kimseye diyemiyorum da,ben aşırı tembelim o yüzden seni,eve çağıramam,seni telden arayamam,insanlar da beni soğuk sanıyor,soğuk değil tembelim,tahlil falan yaptırıyorum normal çıkıyor değerler,iyi ki vaktiyle evlenmişim,ben olsam beni almam😂

hamile değilkenki halim de aynı,bu benim işte,kimseye diyemiyorum da,ben aşırı tembelim o yüzden seni,eve çağıramam,seni telden arayamam,insanlar da beni soğuk sanıyor,soğuk değil tembelim,tahlil falan yaptırıyorum normal çıkıyor değerler,iyi ki vaktiyle evlenmişim,ben olsam beni almam😂
Bu üşengeçlikle iyi bebek yapabildiniz :KK70::KK70:

Valla acikmasam yada cocuklar yemek yapmayi bilse uapmam ...bende sen gibiyim ...

Temizlogi de boyle cok istahlanmam lazim yapmak icin temizlige basladigim gun regl olurum ..ertesi gune parmagimi kipordatnam o gun ne uaptim yaptim ...

Dip kose temizlik nadirdir yaptigim ama arada mecbur kalip supirurum :işsiz:

Nefret ediyorum kipordamaktan :işsiz:

zorunda olduğum şeyleri yapıyorum caaannıımm,işe de gidiyorum mesela,işte bir de üstelik çalışkanımdır da,ama gel gör ki o evimin bana ait olma durumu bütün bedenimi kuşatıyor,ben istemesem kimse rahatsız edemez ya beni,o sebepten resmen cılkını çıkaroyorum olayın

bende tembelim ama sizinkinden az farklı. uyanıp günlük süpürgemi yapıp, dağınık yerleri toplarım. baktım her şey yerli yerinde, o zaman oturur yerimden kalkmamaya özen gösteririm:KK48::KK48: çoğu zaman yemek yapmak canım istemiyor, o yüzden önceden evdeki malzemelerle yemek planını yaparım..süreç uzamasın diye..
hee ama sen gel bana de ki, avmye gidelim.. farklı şehirlere gidelim..yemeğe gidelim. 5 dkya kapıdayım:KK48:

Valla acikmasam yada cocuklar yemek yapmayi bilse uapmam ...bende sen gibiyim ...

Temizlogi de boyle cok istahlanmam lazim yapmak icin temizlige basladigim gun regl olurum ..ertesi gune parmagimi kipordatnam o gun ne uaptim yaptim ...

Merhabalar bi sorum olacak benim adetim bitikten 2 gun sonra soğan suyuna başladım 6 gun sonra bıraktım aradan iki hafta gecti kahverengi akintim oluyor ve kasik ağrısı ve karın ağrısı oluyor karnıma kramp girip göğsüme kadar çıkıyor neden olabilir lütfen cevap verin

bende tembelim ama sizinkinden az farklı. uyanıp günlük süpürgemi yapıp, dağınık yerleri toplarım. baktım her şey yerli yerinde, o zaman oturur yerimden kalkmamaya özen gösteririm:KK48::KK48: çoğu zaman yemek yapmak canım istemiyor, o yüzden önceden evdeki malzemelerle yemek planını yaparım..süreç uzamasın diye..
hee ama sen gel bana de ki, avmye gidelim.. farklı şehirlere gidelim..yemeğe gidelim. 5 dkya kapıdayım:KK48:
Uyanınca günlük süpürgemi yaparım hariç Aha bu da ben 😂

ayy benn bennn. :halay: ben bir tek yemek konusunda çok kaçamıyorum el mecbur yapıyorumm. henüz kalıcı bir çözüm bulamadım. Daha önce benzer bir konu açmıştım bazı yeni anneler doğumla birlikte mecburi enerji yüklemesi geldiğini söylemişlerdi, size de olur belki

Merhabalar bi sorum olacak benim adetim bitikten 2 gun sonra soğan suyuna başladım 6 gun sonra bıraktım aradan iki hafta gecti kahverengi akintim oluyor ve kasik ağrısı ve karın ağrısı oluyor karnıma kramp girip göğsüme kadar çıkıyor neden olabilir lütfen cevap verin
Test yapin bence 👀

Bu kısma nasıl geldik 😅

evi dip köşe temizlemeye başladıysam durup dururken ben de AHA diyorum regl is coming :D

Merhabalar bi sorum olacak benim adetim bitikten 2 gun sonra soğan suyuna başladım 6 gun sonra bıraktım aradan iki hafta gecti kahverengi akintim oluyor ve kasik ağrısı ve karın ağrısı oluyor karnıma kramp girip göğsüme kadar çıkıyor neden olabilir lütfen cevap
Test yapin bence 👀
Qma adetim e 12 gün var

Uyanığım günlük süpürgemi yaparım hariç Aha bu da ben 😂
tembelliğimden dolayı iki süpürgem var biri robot kız hahah diğeri de şarjlı.. benim için süpürmek en fazla 10 dk. ya uygulamaya girip tıklıyorum ya da şarjlı ya kolay oluyor:KK48: her gün süpürünce de mis..

Back