- Konu Sahibi orangecounty
-
Bazen karsindakinin anlamak istedigi kadar konusabilirsin.
Yani burada okuyor tamam ne güzel ama türkiyenin okullarini yerin dibine soktular hep yanimda. Zaten insana saygisi olan ince düsünür bu sekilde konu daha acip konusmaz ama yildim gercekten de.
Kendileri birsey basaramamis basaran varsa onu öven ama kesinlikle benim düsünceme saygi duymayan ve tuhaf bir sekilde seni basite alip ezmeye calisan bir aile ve cevrenin icindeyim.
ne kadar anlatsam da anlayan bilir, siz de biliyorsunuz bu durumu. Inanirmisiniz ilk defa bana bunlari diyen biriyle görüsümü paylastim su an.
Bir üyemiz daha böyle düsünüyor. Inanin üzerimden yük kalkmis gibi su an
Böyle insanlar ohooo çok gördüm hepsinden uzaklaştım. kırmaktan korkmayın onlar sizi kırıyor. dert etmeyin ve o insanlardan uzaklaşın... başka çözüm yok gibi.
inanin öyle duygulandim ki zaten kötüydüm su an gözlerim doldu zor tutuyorum kendimi.
Öyle kötüyüm ki anlatamam. Yani anlatmasi bile zor bir durum.
Inanin ilk zamanlar evde tablolar yapardim, geldigim gibi sovalye almistim. Resim beni tamamlayan bir özellikti. Kitaplar dostumdu.
Ya konusmak dahi zor geliyor. Inanin nasil bir hale geldim anlatamam. Atlatmaya calisiyorum bu durumu. Su an kendime faydam yok zaten. Psikolojimi düzeltmeden adim atamam. Eski halime geri dönmek istiyorum.
Beni anlamaniz inanin beni cok duygulandirdi.
Cünkü bu anlayis icinde yalniz kalmak inanin cok zor.
Sorun bendeymis gibi davraniyor herkes.
Ben artik görüsmüyorum virus gibiler. Bir tek esimin ailesiyle ugrasiyorum. Ise girmeden kendime gelemeyecegime de eminim.
merhaba,
ben de almanya`da yasiyorum.eger bana yakinsan arkadas olalim:)ben size özgüveninizi geri kazanmaniza yardimci olurum.
Eşiniz de mi böyle? ''Hasbelkader buraya çalışmaya gelmeseniz yurtdışı kapısını zor görürdünüz, mecbur Türkiye'de okurdunuz bedava okuttuğunuz okulla hava atmayın'' diye çarp suratlarına, ben olsam ne ezerdim onları. Alamancı Türklere de ayrı uyuzum.Bazen karsindakinin anlamak istedigi kadar konusabilirsin.
Yani burada okuyor tamam ne güzel ama türkiyenin okullarini yerin dibine soktular hep yanimda. Zaten insana saygisi olan ince düsünür bu sekilde konu daha acip konusmaz ama yildim gercekten de.
Kendileri birsey basaramamis basaran varsa onu öven ama kesinlikle benim düsünceme saygi duymayan ve tuhaf bir sekilde seni basite alip ezmeye calisan bir aile ve cevrenin icindeyim.
ne kadar anlatsam da anlayan bilir, siz de biliyorsunuz bu durumu. Inanirmisiniz ilk defa bana bunlari diyen biriyle görüsümü paylastim su an.
Bir üyemiz daha böyle düsünüyor. Inanin üzerimden yük kalkmis gibi su an
Eşiniz de mi böyle? ''Hasbelkader buraya çalışmaya gelmeseniz yurtdışı kapısını zor görürdünüz, mecbur Türkiye'de okurdunuz bedava okuttuğunuz okulla hava atmayın'' diye çarp suratlarına, ben olsam ne ezerdim onları. Alamancı Türklere de ayrı uyuzum.
Ohooo siz ne diyorsunuz 40 yıl bir ülke de yaşayıp ta hiç dilini öğrenmeyenler çok var bizim toplumumuzda maalesef...
6 sene sonrasını düşün. 12 senedir burdayım vs diye konu açtığını düşün. eğer eşini seviyorsan ve evliliğinin bitmesini istemiyorsan bi yerlerden başlamak zorundasın. bugün yarın derken günler geçiyor hayat bitiyor. bugün geri kalan ömrünün ilk günü. bunun farkına var ve bi yerlerden başla..Isteksizligimin sebebini bilmiyorum
Esimle sorunumuz bir tek bu genelde.
Kendimi bildim bileli tembelim ben.Liseyi bile bitirmedim.Cocugum yok ve gecen 6 seneme cook aciyorum ama hala hic bir caba gostermemek beni dahada uzuyor..
Bende öyle bir insanım. Ama bukadar aşırı değilim sanırımAllah askina yardim edin hanimlar.6 senelik evliyim.Yurtdisinda yasiyoruz daha yasadigim ulkenin dilini ogrenmedim.Geldigimden beri hic bir sey yapmadim,ogrenmedim,cabalamadim.Esimle en buyuk sorunumuz bu "BENIM HIC BiRSEY YAPMAMAM"
Maddi olarak pek olanagimiz yok.Ama bu ulkede dil kursu bedava,belli bir harcamaya kadar devlet yil sonunda veriyor.Yani okumak,ogrenmek,gelistirmek istersem kendimi yapamama,engel olan diye birsey yok.Allahim napicam ben bilmiyorum,ölü gibiyim.Saksi bile benden daha cok ise yariyor bu dunyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?