Poğaçalar Tembel Avrat Poğaçası- Emek Zeytinyagi Sponsorluğunda

Yagli oldugu icin mayalandiktan sonra poseti ters ceviriyorum aninda dusuyor asagiya :KK66:
Ben mayayi az koyuyorum yoksa asiri kabariyor fazla yogrulmayan bir hamur oldugu icin. Ama siz normal insanlar gibi yogurarak yaptiginiz icin hamurlarinizi mayayi fazla kullanmaniz gerekebiliyor. Az maya az yogurmak az kabarmak anlamina geldiginden :KK66: yapa yapa ogrenebildim valla anca
Siz normal insanlar sözüne kahkaha attırdınız bana :KK70::KK70::KK70:
Mutlaka deneyeceğim ,değişik poğaçalar yapmayı severim.:kk77:

mayalı hamurları bir türlü kabartamayan "ben bile "yaptım,bu poğaçayı.tarif için teşekkürler.ellerine sağlık.

boşuna demiyorum,bu gençlerden çok şey öğreniyorum diye.:hamarat:

bir oy da benden...

mayalı hamurları bir türlü kabartamayan "ben bile "yaptım,bu poğaçayı.tarif için teşekkürler.ellerine sağlık.

boşuna demiyorum,bu gençlerden çok şey öğreniyorum diye.:hamarat:

bir oy da benden...
Ooo ablalarin bir tanesi begendiyse tamam olmusum ben artik :) cok tesekkur ederim.

Ay tembel işiyse beni biye etiketlemiyosun, tembel işi tariflere beni etiketleyin ya, bu reklama girmez, amme hizmetine girer :nazar:

Hemen deneyeceğim:kk77:

Yagli oldugu icin mayalandiktan sonra poseti ters ceviriyorum aninda dusuyor asagiya :KK66:
Ben mayayi az koyuyorum yoksa asiri kabariyor fazla yogrulmayan bir hamur oldugu icin. Ama siz normal insanlar gibi yogurarak yaptiginiz icin hamurlarinizi mayayi fazla kullanmaniz gerekebiliyor. Az maya az yogurmak az kabarmak anlamina geldiginden :KK66: yapa yapa ogrenebildim valla anca

Yazar burada ne demek istedi?
Ben bilmiyor anlamıyor bu maya falan nasıl oluyor? Bir amme hizmeti de bu konuda alalım lütfen.

Yazar burada ne demek istedi?
Ben bilmiyor anlamıyor bu maya falan nasıl oluyor? Bir amme hizmeti de bu konuda alalım lütfen.
Maya kiz iste. Bildigin maya dicem bilmiyom dicen diye korkuyorum su an ;) toz maya,yas maya ... Vs vs turleri var

Maya kiz iste. Bildigin maya dicem bilmiyom dicen diye korkuyorum su an :KK66: toz maya,yas maya ... Vs vs turleri var

Bilmiyom maya falan :63:

Yaşı hiç bilmiyom da:)

Kuru maya, karbonat ve kabartma tozu var. Hangisini ne zaman ne kadar kullancaz bilmiyorum ama. Genelde küçük paketlerden alıp hepsini atıyorum :KK76:bazen kabarıyor bazen takmıyor hiç :olamaz:

Bilmiyom maya falan :63:

Yaşı hiç bilmiyom da:)

Kuru maya, karbonat ve kabartma tozu var. Hangisini ne zaman ne kadar kullancaz bilmiyorum ama. Genelde küçük paketlerden alıp hepsini atıyorum :KK76:bazen kabarıyor bazen takmıyor hiç :olamaz:
Kuru maya al haci. Instant maya yani. Cok yoguracaksan 1.5 tatli kasigi koyarsin. Az yoguracaksan 1 cay kasigi yeter

Back
X