Tem hospital ( doğum için bekleyen anneler dikkat )

şikayet etmedin mi peki
Hastaneye kontrole gittigimde doktor yoktu rezillik cikartmak niyetinde degildim lakin bir iki laf soyleyecektim ebe hemsire vardi dk hanimin yaltaklisi afedersiniz agresif bir şekilde yaklasinca neyi var diye anneme sordu oda sinirli sezeryan oldugu icin deyince kustahca doktor hanm oyle uygun gördü dedi bende dayanamayip evet işine öyle geldi deyince sustu avukatimlada görüşücem çünkü hic unutamiyorum yaşananları bebegim biraz büyüsün ve bir is başı yapayım da

Bu hekimi tanimam, avukati da degilim ama 3 gun sonra bu kadin burada adinin kasap olarak anildigini gordugu zaman dava aciyor. Fellik fellik bana ulasip lutfen mesajimi silin diyorsunuz. Anliyorum magdursunuzda kaleminizin biraz da ayari olsun. Hadi kendiniz herseyi goze almissiniz da yayinci olarak bizi neden davalik ediyorsunuz ?

Biraz dusunce biraz....

Kazen bey uyarıniz için teşekkürler size hak veriyorum dilimizin üslubu çocuklar konu okolunca ağıd oluyor lakin ettigim bir hakaret degil mecazi bir terim duygusuzca sadece maddi kazançlar dogrultusunda bir insanı kesmek sizce adı ne olabilir. ama sizin için ve bu güzel forum sitesi için dikkate alicam sizden bu konuda Özür dilerim.

Çok büyük geçmiş olsun bebeğinizi sağlıklı büyütmeniz dileğiyle

çok büyük geçmiş olsun... son zamanlarda o kadar fazla normal doğum beklenirken sezaryene çevrilen anne duyuyorum ki, bebeğin nasıl, sen nasılsın?

5.ayin icine girdik ikimizde cok iyiyiz tabi benim ameliyat izlerim ve ordaki hisetgm igrenc hissizligm ve unutamadgm o anlar dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…