Tem hospital ( doğum için bekleyen anneler dikkat )

özelin adı var arkadaşar devlet hastanesini hiçbir şeye değişmem.

medikalparkta 2 haftada bir kan tahlili yaptırıyodu doktorum bana ne salakmışım ya 2 haftada kanımda ne değişecekse bi ton para ödemiştim.yine hafif bi kanamam oldu doktor plesenta ayrılmaya başlamış dedi 2 gece hastanede yatırdı beni 700 lira ödedik,sonra başka bir doktora gittim adam plesentan falan sapa sağlam hiç sorun yok dedi.

istismara çok açık bi konu çünkü bi anneye bebek tehlikede şu bu dediğin anda kafasını da kesecek olsan gık demez

özelin adı var arkadaşar devlet hastanesini hiçbir şeye değişmem.

medikalparkta 2 haftada bir kan tahlili yaptırıyodu doktorum bana ne salakmışım ya 2 haftada kanımda ne değişecekse bi ton para ödemiştim.yine hafif bi kanamam oldu doktor plesenta ayrılmaya başlamış dedi 2 gece hastanede yatırdı beni 700 lira ödedik,sonra başka bir doktora gittim adam plesentan falan sapa sağlam hiç sorun yok dedi.

çok kalabalık devlette

9 ay boyunca gittiğim doktor beni yari yolda birakti, hastaneden ayrıldı. Yerine gelen hanımefendi de kesmek istedi hemen :) ben de devlet hastanesinde normal dogum yaptım, cebimden bes Kuruş çıkmadığı gibi de cok iyi muamele gordum.

Insan belli bir süreden sonra parasindada degil ya bir anne icin ilk buluşma ne kadar önemli korku endişe baskı stres kötü davranis birde cahil insanmisz gibi yok bebegin kalbi dayanmiyor dediler bana son dk ebe afedersinz salaklar ben sanki hicmi nst girmedim orda kendi kullaklarim aşina olmus gayet güzel de duyuyorum atışlarıni neye dayanmiyordu onu anlamdim

Insan belli bir süreden sonra parasindada degil ya bir anne icin ilk buluşma ne kadar önemli korku endişe baskı stres kötü davranis birde cahil insanmisz gibi yok bebegin kalbi dayanmiyor dediler bana son dk ebe afedersinz salaklar ben sanki hicmi nst girmedim orda kendi kullaklarim aşina olmus gayet güzel de duyuyorum atışlarıni neye dayanmiyordu onu anlamdim
Tabi Canim para aklına bile gelmez insanın ama onlar resmen insan taciri

Evet canım, kadına kontrole gittim 10 yıllık doktor usg kullanmayı bilmiyo ya cocuğun elini gösteremedi bi de sezeryan yapacakmis

senden sonra kardeşimin arkadaşının ablası doğum yaptı orda bebenin ciğerleri gelişmemiş farkında değiller bebeğim hiç ağlamıyo diyomuş kız ne iyi işte diyolarmış bebeğin dermanı yok halbuki ağlamaya annelik içgüdüsüyle hareket etmişte Allahtan başka hastaneye götürmüşler

senden sonra kardeşimin arkadaşının ablası doğum yaptı orda bebenin ciğerleri gelişmemiş farkında değiller bebeğim hiç ağlamıyo diyomuş kız ne iyi işte diyolarmış bebeğin dermanı yok halbuki ağlamaya annelik içgüdüsüyle hareket etmişte Allahtan başka hastaneye götürmüşler
Ay saka gibi ya, biz cemreyi götürdük kontrole kabiz diyorum suratıma bakiyo bon bon

olsun öyle şeyler yaşadım ki aman diyorum artık.gerçi başka arkadaşlarım diğer özel hastaneye gidiyolar onlar oradan çok memnun.

Ben batmandayım biliyosun batmanda her 10 kadından 8i hamile olduğu için özellerde devlet gibi 32.haftaya kadar batmanda takip edildim ücretler komikti Ankarada olucak Allah kısmet ederse 2.hamileliğim, Ankara tuzlu olabilir kontrolleri devlette 32.haftadan sonra gene özeli tercih ederim heralde yaa

Ben batmandayım biliyosun batmanda her 10 kadından 8i hamile olduğu için özellerde devlet gibi 32.haftaya kadar batmanda takip edildim ücretler komikti Ankarada olucak Allah kısmet ederse 2.hamileliğim, Ankara tuzlu olabilir kontrolleri devlette 32.haftadan sonra gene özeli tercih ederim heralde yaa

sen memnun kalmışsın işte bizim ki kötü şans canım.

konu sahibi bu konuyu iyi ki açtın konuştum rahatladım.1 yıl oldu hala öfke doluyum.

Doktor dediğin işini sevecek parayı 2.plana atacak ben şu ara çoxuk doktorlarında problem yaşıyorum mesela böcek gibi bakıyorlar bebelere hele ağlıyosa

Allah korusun kolay değil ani kayıp yaşadın hem de canın ciğerin olan birini kaybettin.Allah babacığının ömründen kalanı oğluna versin İnşallah.

Amin canım küçük bi adam verdi Allah bana Rabbim yavrularımızı korusun konu sahibinin bebeği daha doğarken travma yaşamış resmen

X