Tem hospital ( doğum için bekleyen anneler dikkat )

zeynepelam

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
75
51
Buraya yazmak istedim çünkü Doğum Yapacak annelerinde benimle aynı şeyi yaşamlarını istemem 24 yasında öğretmenim ve 9 ay boyunca normal doğuma mani hiçbir şey yoktu kendi hastanem ve dr. Dışında TEM hastanesinde doğum yapmam gerekti 16 saat sancıdan sonra ve ve normal doğuma girmem gerekirken 8cm aciklikla sezaryen a alındım. Ve o haddeye gelene kadardasezaryen a almak için izledikleri politika bebeğini bekleyen bir anne için acı vericiydi. one surulen bahaneler tüm morelman beni çökertti ilk açılma yok dediler sonra bebeğin başı aşağıya inmiyor sonra bebegin başı indi bu sefer suyumu patlatip yok kakasini yapmis dediler biz tabi panikle alin sezeryana dedigimzde o zaman istege bağlı olur fiyat iki katina cikar dediler ortlaligı yikinca zaten onemli bir durun yok dediler en son ikinma basladi ve saatlerce cektigim sanci agri stres ve yaklasimlari sonucu dogun haneye girmem gerekirke bebek dayanmiyor ve sezeryana aliyoruz dediler ve ameliyathaneye aldilar 10 15 dk orda bekletiler doktor hanimin tesvik etmesimi ve bebegin geldigini hisediyordum artik ve ordaki hemsire sanada ayni hikayeyi okumuşlar dedi fazla para kazanmak için yaptıkları insanlığa sığmaz dilerim anne adayları okurda seçimlerini TEM hospital ve kadın doğum dr tabiri caizse filiz hanımdan yana kullanmazlar bana en güzel günümü zehir ettiler ve dilerim sesimi doğum yapicak annelrr duyar bu rezilligi yasamazlar

Son düzenleyen: Moderatör:
çok geçmiş olsun..

bende samsun medikalpark hastanesinde doğum yaptım yaşamadığım rezillik kalmadı.doğumhanede dakikalarca bekletildim genel anestezi ile sezeryan istiyorum diye yemediğim hakaret kalmadı ki o hemşire mi neyse onu bulsam parçalayacaktım şikayet ettim zaten.doğumda içeride plesanta parçaları unutmuşlar kanamadan gidiyodum neredeyse bu yüzden kürtaj oldum bi de.

ve en önemlisi bebeğimin kafasını yanlış ölçmüşler yavrum mikrosefali li görünüyordu neler yaşadm lohusa halimle kaç ay ağladım bebeğim için.

samsun medikalparkta ne zaman doğum yaptınız acaba daha hamile değilim ama ikincide gidebilirim diyodum. benim ilki normal doğumdu ve doktorum normale çok teşvik etti. ikincide normal olsun istiyorum. en çok konu sahibsi gibi kandırılmamak için ilk bebeğimde normal doğum taraftarı doktor aradım. samsunda bildiğiniz iyi bir özel hastane varmı

bende özel bir hastanede doğum yaptım .bebeğim 1 ay erken doğdu ve 4 kiloydu .doktor doğumun zor olabilir düşün dedi.istersem sezeryana alabileceğini sebep olarakta bebeğin iriliğini ve erken doğmasını yazabileceğini söyledi.ekstra bi ücret ödemezsiniz böylece dedi.kararı eşimide dışarı çıkararak bana bıraktı.ilk önce normal doğum istedim suni sancı verdiler su kesesini patlattılar sizde olduğu gibi.suni sancının acısına dayanamadım ve sezeryan için yalvardım .ama artık çok geç bebeğin kanala girmesi an meselasi dedi.fakat 6 saat sonra indi bebeğim.nihaytinde normal doğum yaptım iyiki öyle olmuş diyorum.size geçmiş olsun çok çok üzüldüm bazı insanlar yeminlerini unutabiliyor.üzülmeyin olan olmuş

Sana da çok geçmiş olsun gerçekten insanın kanını donduruyor bunlar. ben de kontorole gittiğimde parcaliyacaktimda dr. Yoktu şansıma Bebeğimle ilk buluşmami kabusa çevirdi insan kılığından çıkmış insanciklar. Dilerim hic bir anne yaşadıklarımızi Yaşamaz.

Bende o hastaneye gittim burnumda et olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Ben etkilerini araştırdım hiç biri yok bende, nefes darlığı uyrken rahatsızlık verme vs. sonra Çapa'ya gittim yok öyle bir şey dediler. Et falan yokmuş yani... Olmayan eti nasıl alacaklardı bilmiyorum.

Akans teşekkür ederim kendi doktorum normal dogum yanlisiydi ve beni normal doguma cok hazırladı her seferinde egzersizler ogretirdi ve dogum icin cesaretlendirirdi ve normal dogumun hayaliyle bekledim ve sancilarim basladignda cok rahatim banyomu yaptim ciktim kuafore gitim ve sonra hastaneye iste hastanemi ve doktorunu degismek zorunda kaldigim icin son haftalri böyle kendi dr uzak rezillikler yaşadım

bu arada ben izmirdeki hastanemi kk'da bulmuştum. doğum bölümünde hastane tavsiyeleri bölümü vardı. doktorumu öyle buldum. bu site çok yararlı

o hastanede doğurmaya nasıl cesaret ettiniz özellikle doğumda sağlık skandallarıyla anılan bir hastane zorunlu kaldınız anladığım kadarıyla ama yine ucuz atlaşmıssınız çok şükür sağlık sorunu yaşamamışsınız , sizin gibi hastayıda önce normal doğuma almışlar sonra sezeryan derken anne komaya girmişti haberlerden hatırlıyorum.

1 yıl oldu ben doğum yapalı.herşeyi geçtim de bebeğimin kafasını yanlış ölçmeleri benim son noktam oldu.üstelik doktorumu aradım bakın hamileyken siz takipe ettiniz nasıl olur bu dedim adam tele bile çıkmadı sekreterine çocuk doktoruna götürsün dedi..hakkım helal değil asla.

sağlık ocağında 3 doktor ölçtü ve normal olduğu orada ortaya çıktı.

Ben Ankara Sincan Koru Hastanesinde doğum yaptım doktorum meltem aksu idi ve normal doğum taraftarı bir doktor olmasına rağmen karşılıklı olarak sezeryan kararı aldık hersey çok güzeldi hemşireler hariç hastaneden de doktorumdan da çok memnundum hemşire sıkıntısı da öyle aman aman şeyler değil her özel hastane aynı değil

9 ay boyunca gittiğim doktor beni yari yolda birakti, hastaneden ayrıldı. Yerine gelen hanımefendi de kesmek istedi hemen :) ben de devlet hastanesinde normal dogum yaptım, cebimden bes Kuruş çıkmadığı gibi de cok iyi muamele gordum.

zaten konu sezeryan olmak değil. sorun sen normal doğum yapabilecekken doktor tarafından kandırılmak. benim doktorum da normal doğum yanlısıydı. yapabileceğimi söyledi ve yaptım. ama yapamayacak olsaydım ve bana sezeryan olmam gerektiğini söyleseydi yine ona sonuna kadar güvenirdim. ama konu sahibi gibi kandırılmak sinir bozucu. bazı doktorlar çeşitli bahanelerle sezeryana mecbur bırakıyorlar.

şanslıymışsın canım.bende ilk doğumumu ankara başkent üniversitesi hastanesinde yapmıştım muhteşem bir ilgi ile karşılandım prof kadın doğumcu bile çocuğuymuşum gibi davrandı bana.bütün doktorlar hemşireler hepsi harikaydı.hiç sorun yaşamadım.

Beylikduzundeydi kendi dr evimde orda lakin dogumdan sonra 2 hafta vardı doguma k.cekmecede annemde kalmaya karar verince istanbul trafigi malum sanci baslarsa kendi dr gidemem diye düşünerek apar topar hastane arayışı ve bunu bulduk

Ankarada olanlara Meltem Aksu yu kesinlikle tavsiye ederim bana resmen hem Jinekolog hem psikolog oldu hamileliğimin 8.ayında babamı kaybettim ben berbat durumdaydım Allah ondan bin kere razı olsun canım güzelim tatlım eksik olmadı ağzından duruşuyla bile insana güven veriyor aman aman bi ücrette ödemedik 1750 tl idi spinal oldum epidural olsa artı 300 daha ödicektik acil sezeryana alındım yemek yemistim haliyle bu yüzden spinal uygun dediler parayı dusunseler epidurali dayarlardı neticede ben ne biliyim epidural mi yaptılar spinal mi

akropol dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…