- 28 Ocak 2015
- 75
- 51
-
- Konu Sahibi zeynepelam
samsun medikalparkta ne zaman doğum yaptınız acaba daha hamile değilim ama ikincide gidebilirim diyodum. benim ilki normal doğumdu ve doktorum normale çok teşvik etti. ikincide normal olsun istiyorum. en çok konu sahibsi gibi kandırılmamak için ilk bebeğimde normal doğum taraftarı doktor aradım. samsunda bildiğiniz iyi bir özel hastane varmı
Ben Ankara Sincan Koru Hastanesinde doğum yaptım doktorum meltem aksu idi ve normal doğum taraftarı bir doktor olmasına rağmen karşılıklı olarak sezeryan kararı aldık hersey çok güzeldi hemşireler hariç hastaneden de doktorumdan da çok memnundum hemşire sıkıntısı da öyle aman aman şeyler değil her özel hastane aynı değil
Ben Ankara Sincan Koru Hastanesinde doğum yaptım doktorum meltem aksu idi ve normal doğum taraftarı bir doktor olmasına rağmen karşılıklı olarak sezeryan kararı aldık hersey çok güzeldi hemşireler hariç hastaneden de doktorumdan da çok memnundum hemşire sıkıntısı da öyle aman aman şeyler değil her özel hastane aynı değil
o hastanede doğurmaya nasıl cesaret ettiniz özellikle doğumda sağlık skandallarıyla anılan bir hastane zorunlu kaldınız anladığım kadarıyla ama yine ucuz atlaşmıssınız çok şükür sağlık sorunu yaşamamışsınız , sizin gibi hastayıda önce normal doğuma almışlar sonra sezeryan derken anne komaya girmişti haberlerden hatırlıyorum.
9 ay boyunca gittiğim doktor beni yari yolda birakti, hastaneden ayrıldı. Yerine gelen hanımefendi de kesmek istedi hemen :) ben de devlet hastanesinde normal dogum yaptım, cebimden bes Kuruş çıkmadığı gibi de cok iyi muamele gordum.