- 20 Mart 2014
- 11
- 0
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.841
kızlar bakınıyorum bakınıyorum bi falcı bulamıyorum öyle....falımda gelınce arıyorum resmen su aralar...telwe de veya baska bi sitede söyle alıştıklarımızın dışında birileri varmı önerebileceğiniz...mesela klothoyağmura baktırmıstım henuz dedikleri olmadı ama mantıklı ve tutarlıy sayılırdı dedikleri.
falimpir sitesi için yazdıklarımı özellikle dervişi deneyebilirsin
teşekkür ederim.falimpiri denemedim hiç,gecensene tellwekoliktim hiçbir faydasınıda görmedim,bakıyım bi falimpire bi
SarayliHanim, eyifer, Galen ve CrimsonLady guzel bakiyor sekerim. Bir de Seruven var. Tellwe'de geriye kalanlar bence de i-ihhh diyorum.
SarayliHanim, eyifer, Galen ve CrimsonLady guzel bakiyor sekerim. Bir de Seruven var. Tellwe'de geriye kalanlar bence de i-ihhh diyorum.
ya seruveni söylediğiniz gün baktırdım lakin cok dandikti ben hiç iade istememiş insandım seruvene falımı iade ettirdim ilk kez. çünkü benimle uzaktan yakından alakası yok ama enerji meselesi heralde
Berhetiyyetin baktıran varmı tellwe.com'da ??
ben baktırmadım ama sitede yorum yapmıslar onun için önceden.agzı bozuk ve ciddiyetsiz demiş birisi,sonrada zaten yeni baslamış tellweye cokta iyi değildir falan demişler bende okuyunca baktırmadım :)
ya bu zamana kadar baktırdıklarımla tamamen zıt konuşmuş ve en sonrasında evlilik hayatın olmucak olsa bile çok uzun sürmücek falan demişte dedim bende acababaşka baktıran var mı :) tşkkürler
ya bu zamana kadar baktırdıklarımla tamamen zıt konuşmuş ve en sonrasında evlilik hayatın olmucak olsa bile çok uzun sürmücek falan demişte dedim bende acababaşka baktıran var mı :) tşkkürler
burdan birine daha evlilik hayatın olmayacak demiş ama kimdi hatırlamıyorum :) kızların tursusunu kurup kendine harem yapacak herhalde
ilahi çok güldüm
burdan birine daha evlilik hayatın olmayacak demiş ama kimdi hatırlamıyorum :) kızların tursusunu kurup kendine harem yapacak herhalde
ayy valla süpersin nasıl rahtaladım başkasınada aynısını söylediğini duyunca her ne kadar umursamıyrum desene de insan etkileniyo ya(
Edepsiz ve psikolojisi bozuk birisi belli ki, dikkate alma.
Hele Asli diye bir falci buraya takilmisti, ne kadar edepsizdi anlatamam, ona da kesinlikle baktirmayin.
kızlar fatima 30 ve 40 yapmış fiyatını bence iyi de yapmış, böylelikle baktırabilirim istersempeki kızlar dediği çıkan eden oldu mu? yorumlar neler?