-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.481
canım benim falım yorumlandı ve gerçekten bu kadın bir harika dostum :) 10 numara 5 yıldız herşeyi bire bir bilmiş. Ay sonundan itibaren gelişmeler olacak demiş özellikle dikkat edeceğim buna ve dediği olursa burda çığlık atıcammesela ben işle ilgili birşey sormadım buna rağmen bir işe adım attığımı yazmış ve perşembe günü mülakatım var .. Daha fazla devam edeyim mi
canım benim falım yorumlandı ve gerçekten bu kadın bir harika dostum :) 10 numara 5 yıldız herşeyi bire bir bilmiş. Ay sonundan itibaren gelişmeler olacak demiş özellikle dikkat edeceğim buna ve dediği olursa burda çığlık atıcammesela ben işle ilgili birşey sormadım buna rağmen bir işe adım attığımı yazmış ve perşembe günü mülakatım var .. Daha fazla devam edeyim mi
Allaaaah yaşadık desene.. Aman nzarımız deymesin bebiş zira maşallh dediğimz yedi gün yaşamıo :d cok sevndm senin adına inşallah mülakatın da iyi geçmştir hayırlısı
perican tatlım sana özel msj attım, bakabilir misin ?
Allahımmmmm meraktan çıldırcam şimdiii ama bitanem inanki kendi falım gibi sevindim senin adına inşallah falın gibi ferah olur her istediğin de ya ama acaip heycanlandımmmm bende falım gelince sölerim. Kızlaaarr falcı mı bulduk yoksaaa:):)
kızlar son beş günde birer fal baktırdım, yorumlarımı yapıyorum.
bathsheba : tam bir hayal kırıklığı. upuzun bir hikaye yazmış resmen, tek bir söylediği bile doğru gelmedi.
kiraze : sesli yorum yaptı, uğraşsa bu kadar kötü bakamazdı. sonra bir de benimle kavga edip benim sitedeki falcılardan biri olduğumu iddia etti
saraylihanim : gerçekten çok iyi durum analizi yapıyor, gelecek ile söyledikleri de çok mantıklı ve bence doğru çıkacak.
milenaa : yeni galiba ama bana nokta atışları oldu, gerçekten çok şaşırdım. şimdiki zamanı ve geçmişi çok iyi biliyor. tavsiye ederim.
medyumselena : çok iyi bakıyor gerçekten, kısa ama öz. tavsiye ederim.
yani üç falcı tavsiye edeceğim : milenaa, medyumselena, saraylihanim.
başka birini tavsiye edebilir misiniz ayrıca???
perican tatlım sana özel msj attım, bakabilir misin ?
çok sağol canım benim geçmişi ve şu anki durumumu birebir tutturdu gelecekte de böyle başarılıysa var ya Allaaaaaaaahinşallah senin falın benimkinden çok daha güzel olur canım benim. Sen de bizimle paylaşırsan karşılaştırma yaparız olar mı
Yaa çok tatlısın inşallah hepimizin ki güzel çıkar paylaşırım tabiki ama varya suan neden bilmiyorum içimi bi korku sardı bu kadar sevinmişken ya aynı falı atarsa filan diye :)) 11. Sıradayım ama şuan çıktı siteden acaba bu gece yine online olur mu duvarında sorcaktım ama telefondan duvarına yazılmıyo uff
bu kadının içi boş olduğunu pek sanmıyorum ve umarım da yanılmam :) geceleri genelde online oluyor eğer birileri kızdırmazsa :)
Evet dün gece de çok geç saate kadar online dı bakalım nolcak ya cidden merak ettim :)
kadının bekleyen o kadar falı var ki yeni fal alımını kapattı, sakın falını çekme ve bekle derim. ayrıca sen de yorumlanınca paylaşırsan karşılaştırma yaparız çünkü gecen başka bi falcının duvarında okudum 2 arkadaş aynı kadına fal yolluyor ve kadın ikisine de aynı yorumu yollamış resmen kopyala yapıştırbizde burdan karşılaştırarark foyalarını çıkarabiliriz
Bebeğim ben de sana mesaj attım ama okuyamıosun bi an önce 50 mesaja ulaş yaaa mesaj atmam lazm sana
ah sorma kuzum deli gibi mesaj atıp duruyorum ne dolmaz 50 mesajmış bu böyle :) ama senin o bahsettiğin şüpheler var ya hani ecüclü yecüclü ondan ben de huylanmadım değil yaniAman tuttursun da nasıl tutturursa tuttursun kıııııız sevdiceğimle evleneeemişiz bi de zilli bi kızımız olacakmış
Anaaamm yirim o zilliyi innnşallah kuzum
bu yıl içinde evlenecekmişiz hemen hamile kalırsam 2 yıl sonra filan yirsin zilloşumu teyzesiiii :) şimdiden pembeleri örmeye başlasam mı ne
Ayyyy sen böyle konşnca daha cok merak ettim ama hala 8. Sıradayım
dur kız hemen heyecan yapma bunlar gelecekle ilgili yorumlar, tutar tutmaz bunu bilmiyoz işte
Aynenama inşallah elle tutulur bi falcıdır sonradan madamsalu gibi patlamaz