- 6 Ocak 2014
- 16
- 0
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.241
sesli yorumla sizi etkiliyorlar hoşunuza gidiyor oysa saçma sapan atıyor söylüyor geçen arkadaşım aşk falı gönderdi kadın kalkmış evde iş değiştirecek birisi var diyor benim bildiğim tarotta aşk açılımı yapmış iş değiştirecek diyor ama kızın babası o ara iş değiştirmek istemiş ama olmamış aşk falında kızın ailesinin ne işi var at bol keseden ne de olsa birisi tuttar diyorlar ya iişte onlara kanmayın sessi beğendim diye fal gönderilemez bence bilenlere gönderin yoksa göndermeyin onlarda çok biliyoruz sanıyorlar işte ben onlara hastayım ordaki falcıların çoğu gidip fal baktırıyor kendine hayır yokki sürekli fal baktıran bir kişiden ne beklenir az çok insan kendini bilri olucakları bilir çok kafana takılır gönderirisin en olucak diye ama ordaki bazı falcılar kendilerini çok üstün sanıyor bir iki atmışta tutmuş çok biliyorsan kendine ofis aç dimi ama bazılarda hobi için bakıyor onlarada bişey demem siz kendiniz görüceksiniz zaten kimler iyi kimler kötü kim biliyor kim emek vermiş zorlamış kim tutturmuş