Hayatım sana şöyle söyliyeyim, gerçekten ciddi birşey yapıcaksam bunu ben kartlara danışıyorum. Bence evet söylüyorlar. ama güvenmessen tabiiki olmaz. hayatta istenen birşeyi elde etmenin ilk kuralıdır inanç. Birde mesela sana büyük para gelicek denir. oturup beklersen gelmez para filan. bir girişimde bulunursun başkası bir kazanıcaksa sen on kazanırsın. Yani kaderimiz kim ne derse desin bizim elimizdedir. Kart çekimlerinde ben kendim açmayı tercih ediyorum. Çünkü isteklerinizde oraya gerçek gibi yansıyabiliyor. Doğal olarak olaya tek taraflı bakamıyorsunuz. Ben tarafsız kişi olarak daha nötr olabiliyorum bu durumda. Kahve falı kesinlikle çok ileriyle ilgili zaman vermez. Nadiren olan birşeydir bu. 7 sekiz sene once taksimde baktırdığım iki hatun ,inanışmaz iyidiler. İkiside yok artık. İnsna boyle kişilerle tanışınca pek tatmin olamıyor tabii, daha sonra. Şimdi tellweden birini öneremem çünkü ben oymuşumda reklamını yapıyormuşum gibi olur. burdan yorum yapan arkadaşlarınkine bakıcaksınız. Tarotta en onemli olan detay şudur. keder attığınız adımlarla değişir ve kartlar size atacağınız adımların sonuçlarını verir. Siz o adımı atmaktan vazgeçtiğinizde sonuçta değişecektir. İnsan mutsuzken duramıyor elli tane fal baktırıyor tabii. ama yanlış bu. en az bir hafta ara vermelisiniz. başınıza gelmiştir. ustuste fal bkatırdığınızda ,kartlar gittikçe kotuleşir. kartlar şakaya alınacak şeyler değillerdir. dogru yorumlanmamsı kaderinizdeki etkileride kotu yonde değiştirir. gülüp geçen olabilir ben inanıyorum. Birde şoyle bir hatanız var. olaya kendi açınızdan bakıyorsunuz. sevgilinizden ayrıldınız siz kahroluyorsunuz ve sanıyorsunuzki oda perişan. birkere onlar erkek. kafa yapıları bize gore çok farklı. ynai bir ilişki açılımı yaptırıken sizden ona değil ona niyet ederek ondan size , olana baktırmaktan mantıklıdır bence. onun hayatındaki durum ne. sizden nedne ayrı. hayatında birimi var. bunlar onemli konular. birde toplumca şoyle bir sorunumuz var. herşey donulemez bir şekilde bitmeden yardım almıyoruz. yani ilişkinin ortalarında baktır kartlara, probleme varmı analiz et. bunlarda onemlidir bence