- 26 Ekim 2008
- 4.979
- 5.013
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Selam kizlar daha önce esinceye fal baktirdigimi ve begendigimi yazmistim Tabi fali begendim icinden cikan oldu mu derseniz 3 gün önce söyledigi bisiy gerceklesti üstelik hic beklemiyordum .Benim önceden görüstügüm ama bir iliskiye baslama karari alamadigim ikizler burcu birisi vardi nisan aylarinda görüsmüstük sonrada irtibati kestik .Esince bana ikizler kova veya terazi burcundan olan biriyle belli belirsiz bisiy yasamis oldugumu benimle olmayi cok istemis oldugunu ancak engeller oldugunu ayriyettende iyi niyetli olmadigini söylemisti (buraya kdr öyle birinin varligini bilmisti Evet!) akabinde asiri özlemi ciktigini ve tekrar karsima cikacagini ona karsi dikkatli olmami söylemisti vee 3 gün önce gercek oldu.. Hic döneccegini veya benimle konusmaya calisacagini düsünmemistim gercekten benle tekrar konusmak istediginde cok sasirdim ve esincenin baktigi fali tekrar okudum..
Hii bu arada sonuc itibari ile ben ona geri dönmedim orasida baska mesele, kafa hala ayni yerde kalmis özlemis benim gibisini bulamamis vs.... iste erkek milleti...
Hii bu arada sonuc itibari ile ben ona geri dönmedim orasida baska mesele, kafa hala ayni yerde kalmis özlemis benim gibisini bulamamis vs.... iste erkek milleti...
Son düzenleme: