- 20 Temmuz 2014
- 5.155
- 14.690
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #6.481
evet orası öyle.. zaten ben direkt kart yorumlayanı değil mesela bilge özdoğru öyle sevmiyorum.. ne de kartlardan bağımsız kafasına göre yorumlayanı da sevmiyorum.. kart kombinasyonlarını direk anlamları yerine onları hisleriyle harmanlayanlar daha tutarlı.. örneğin direk son karta bakıp bu iş olmaz diyenler var ama katina öyle bir deste ki bunu sanalda yapamıyoruz.. en son ruh kartları seçlir( selena,bedes,ariman,abanoz) veya işte yakut,zümrüt,elmas, abanoz.. ona göre yorum sonlandırılır.. hak getire tellwe de ne zaman ruh kartı seçsem hep elmas geliyor hep elmas.. bu da inancımı zedeliyor.. veya açılım kartlarının biri eksik veya gördüğümüz seçtiğimiz kartların tamamen farklı halleri.. en güzeli birebir bakım.. bunu ben 1 yıl önce kadar Ankara da yaşadım kahve falında destekli katina... sonra gittim kadın o cefede değildi.. zaten iyiler bi anda yok oluyor böyle.. çok etkilenmiştim.. o mesela buralarda 200 fal baktırdıysam sonra okuyp sildim bi çoğunu veya patladığını görüp acıdım.. ama o fal resmen aklıma kazındı.. fincnı açar açmaz nokta atışıyla başlamıştı ağzımı bile açmadan..Gülüm 44 üme geldim sitedeki cherrycimin tabiriyle kart zampara 60 ına merdiven dayadı düşün artık sen ömür yetermi birleşmeye daha doğrusu onun çok sorunları var her neyse Tolga ya arkadaşım yanılmıyorsam katina baktırmıştı ve şöyle demişti : yorum u kartlara dayalı biraz şiirsel bir anlatımdı yani edebiyatı kuvvetli bir yorumcu falı çıktımı şu an bilemiyoruz çünkü daha zaman var