- 2 Kasım 2014
- 411
- 769
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #6.421
Aynu şeye dikkaf etmişizKızlar şu fake hesapların hepsi aynı zamanda parapsikologu da övüyor bilmem fark ettiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynu şeye dikkaf etmişizKızlar şu fake hesapların hepsi aynı zamanda parapsikologu da övüyor bilmem fark ettiniz mi
Kızlar bir de bi şey sorucam? Naazz'a baktıranlar arasında burdaki nickiyle tellwedeki nicki aynı olanlar var mı? Benim burdaki ve telvedeki nickim aynı. Olumsuz yorum yazarım diye bakmamıştır belki.
Çok mantıklı. Benim farklıydı ve salladı tutturamadı. Bende burda pırtlayınca olmadı. Mesela senin tutmasaydı buraya yazıp herkesin beğenisine suncağını biliyordu..
Vaaay naazz vay.
Bir şey diyeceğim naazz ve parapsikolog'u önermiş bunlar sadece naazz değil...
şimdi dur kaçırdı ah yaşlılık kazem in yazdığı isimler aynı kişi buraya üye ve naaz ımı övüp duruyorlar
az kalsın naazza fal atıyordum ucuz atlattım
Ayynen baya incelemeye almıştım :) çok dönüyordu lafı çünkü.
Cidden yalnız yazılanlardan çok etkilenmişiz. Kimbilir naazz a bu yazılardan dolayı kaç kişi fal attı.. Bide o fake hesaplar baya kişi yazıp yazıp kötülemiş şu an o kişilere fal atasım var
kimi kötülemişlerdi kaçırdım ben oraları :)Cidden yalnız yazılanlardan çok etkilenmişiz. Kimbilir naazz a bu yazılardan dolayı kaç kişi fal attı.. Bide o fake hesaplar baya kişi yazıp yazıp kötülemiş şu an o kişilere fal atasım var
Binnaz, Emel, Selena,misina, deepwhite, saraylı... Tek favorileri: parapsikolog ve naazz...kimi kötülemişlerdi kaçırdım ben oraları :)
Burdan ozel msjla gorüsüp bana referans olan arkadaşlarimada çok tesekkürler kızlarKizlar kiraze falıma bakmış söyle anlatım enerji falı.hiç kart bile yolamıyorsunuz.sadece bilgiler ve sorular.herçekten harikaydı.kendi ozel kartlariyla bakım yapıyormuş.seside çok güzel anlatımıda.her falım aynı noktaya geliyor.gelecegim hep önüme dokülüyor.onlar zaman verigorlar ben 1 ay atıyorum.kızlar aralık sonu gibi bekliyorum ben bana söylenenleri.