- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #6.201
Tamam canim tesekkur ederim deniyim onudanaazz diye yazılıyor canım baktırdım ben çok memnun kaldım tabi elektrik işi fal biliosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim tesekkur ederim deniyim onudanaazz diye yazılıyor canım baktırdım ben çok memnun kaldım tabi elektrik işi fal biliosun
ben :)kızlar naazzın dediklerini yaşayan var mııı
Gizemler arkadaşımda yaşamışben :)
ne falı baktırmıştınız sizz :)Gizemler arkadaşımda yaşamış
rica ederim cnm inşallh bakar ve memnun kalirsin.hbr ver mutlaka :)Yaaa ben seni yerim shbbyg inan çok mutlu oldum şu an, çoook teşekkür ederim tatlışım ^_^
Ben söylemiştim yaa naazz bitanevetellwe naazz la falımız bitti gerçekten muhteşemdi.sanki karşı karşıyaydık dertleşmişiz gibi.bence kesinlikle ama kesinlikle harika deneyin bence kızlar.benim yüregimi hafftetti :)
Evt öyleymiş.Ben söylemiştim yaa naazz bitane
Canım naaza ne falı attin acaba ?Evt öyleymiş.
Tarot attım canmCanım naaza ne falı attin acaba ?
Tamam canim bende bir deniyim tesekkur ettim baktirimca yazarimTarot attım canm
Tamm canm bekliyoruz sonucunu :)Tamam canim bende bir deniyim tesekkur ettim baktirimca yazarim
Canım Naazz veya parapsikolog bence çok iyiler bu konuda birazdan bir paylaşım yapıcam bu konuyla ilgili okursun :)kizlar katina baktrcam kimi tavsiye edrrsnz baktran var mi
sagol canım tamm tkip ediorm sayfyiCanım Naazz veya parapsikolog bence çok iyiler bu konuda birazdan bir paylaşım yapıcam bu konuyla ilgili okursun :)
Acaba naza ne falı atmistinKızlar biliyorsunuz ki Naazz'ın baktığı falın tarihini bekliyordum. Sizinle paylaşacağımı söylemiştim. Söylediği şeyleri yaşadım yani tarih tuttu şuan ayaklarım yerden kesilmiş ve 32 dişim dışar da bir vaziyette geziyorum ALLAH'IM ÇOK MUTLUYUM YAAA.. =)))