- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #6.181
kızlar adam ölmemiş yaa şimdi yazdı yanlış anlaşılma olmuş diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada asıl haber Naazzın verdiği tarih tuttu an itibari ile. Bugün benim için güzel bir gün maaşımı aldığımda aile ve aşk için ayrı fal atıcam. Şimdilik biraz durmam lazım.
canım nazzın adını cok duyar oldum memnun olan cok onaa ne baktırdın bende bır para durumunu halledıyım yollıycam kafaya koydum :))) famaya baktıranlarıda yorumu beklıyorumm kızlar
Fama nın falları nasıl peki çikiyormu.Bende meram ediyorum naazi. Fama ya attim fal
Fama nın falları nasıl peki çikiyormu.
canım nazzın adını cok duyar oldum memnun olan cok onaa ne baktırdın bende bır para durumunu halledıyım yollıycam kafaya koydum :))) famaya baktıranlarıda yorumu beklıyorumm kızlar
canım tellwe'deKızlar bende famaya attim 13.siradayim ama nazz hangi sitede acaba bilen var mi
Yazdim ama yanlis mi yazdim acaba adini bulamadim canim sen baktirdinmi onerir misincanım tellwe'de
naazz diye yazılıyor canım baktırdım ben çok memnun kaldım tabi elektrik işi fal biliosunYazdim ama yanlis mi yazdim acaba adini bulamadim canim sen baktirdinmi onerir misin