- 23 Ağustos 2012
- 49.469
- 229.160
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.721
Vallahi bana Esince tutmadi ama bunun kahinvangayla ne alakasi var sekerim, ben de bunu cozemedim
Esince iyi bir falci aslinda, dedikleri tutan cok kisi var ama bana i-ihhhh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha Cherry.
-gülüyorum sebepsiz görmezden gelelim asdf-
Kahinvangayla alakasi yok tabi :) senin yolladigin linktrki tum yazilanlari okurken ordan gozume carptiVallahi bana Esince tutmadi ama bunun kahinvangayla ne alakasi var sekerim, ben de bunu cozemedim
Esince iyi bir falci aslinda, dedikleri tutan cok kisi var ama bana i-ihhhh.
Kahinvangayla alakasi yok tabi :) senin yolladigin linktrki tum yazilanlari okurken ordan gozume carpti
Bilmem ben nedense ondan negatif enerji aldim fazlasiyla
Ben de , Esince'den oldum olasi yazdiklarindan negatif elektrik almisimdir, bana baktigi 2 fal da basarili degildi, uyusamadik.
Marseille yi tavsiye ederim, bir de Falci Sema'yi .
bence de abartmış yahu..insanlara boş yere ümit vermek de nedir.. işte bizler de belki böyle böyle önümüze bir türlü bakamıyoruzFalcı Sema hep iyi şeyler söylüyor sanırım. Herkes mutlu mesut yazmış yorum kısmına. Birinin eski sevgilisi yeni kız bulmuş mesela, boy boy foto koymuş ama falcı sema ona dahi çok güzel şeyler demiş.
Sana da mı öyle oldu? Dediğinden çıkan oldu mu?
Arkadaşlar Esince'nin geçen yıl baktırdığım bir falı çıktı, yazmıştım; ama başka bir falını daha okudum baktırdıklarımdan, o çıkmamış. Tamamen atmış. Yani anlamak güç. :Ss
bence sezgilerindili vardı ama artık yok..nerelere gitti bilmem.. 2 hafta önce aktiftikızlaar tellwede gerçekten iyi kahve falı bakan var mı? kimi tavsiye edersiniz?
canım kirazenin ester kira olabileceği yönünde sohbetler vardı. bence de olabilir..oradan dene şansını derim bir de.. binnaza hiç baktırmadım.BinNaz nasıl bakıyor arkadaşlar? Kiraze maalesef girmiyor , baktıramadım ona hala. =(
Aaa öyle mii..canım kirazenin ester kira olabileceği yönünde sohbetler vardı. bence de olabilir..oradan dene şansını derim bir de.. binnaza hiç baktırmadım.
falalemde bakıyor ester.. ben ikisine de baktırmıştım ancak hiç ses kayıtlarını karşılaştırmak aklıma gelmedi. belki benzerliktir belki de doğrudur bilemiyorum ama tarzları yakındı birbirlerineAaa öyle mii..
Nasıl yazılıyor tam olarak ? Googleda aratınca çıkmadı da?
Shipton da, BinNaz da olumsuz yorum yaptı bana.
binnazı beğenen de olmuş beğenmeyen de ama fena değildi benceShipton da, BinNaz da olumsuz yorum yaptı bana.