- 5 Ocak 2013
- 1.122
- 2.275
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.501
ben de attım tarot biraz önce kehribana umarım iyidir :)Kızlar Kehriban a fal atıcam tarot mu katina mı daha iyi bakıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de attım tarot biraz önce kehribana umarım iyidir :)Kızlar Kehriban a fal atıcam tarot mu katina mı daha iyi bakıyor?
ben de attım tarot biraz önce kehribana umarım iyidir :)
kaçıncı sıradasınız siz? ne zaman bakmış olur acaba sabırsızlanıyorumm :)katina attım bende falımı açtım baktım pek bi alakasız kartlar açıkcası. açıklama yerine kendi destemi kullanıyorum demiş. Bakalım.. Falı yorumlananlar yazsın düşüncelerini de ona göre belki çekeriz
kaçıncı sıradasınız siz? ne zaman bakmış olur acaba sabırsızlanıyorumm :)
Kızlar Kehriban a fal atıcam tarot mu katina mı daha iyi bakıyor?
ben de attım tarot biraz önce kehribana umarım iyidir :)
elim iptale doğru gidiyorKızlar ben kehribana nisan ayında tarot baktırmıştım. Malesef pek tutmamış ve çok kısa bi yorum yollamış. Sana karşı bi şey hissetmiyor aranızda 1.5 aydan önce bi şey olmaz demiş. Ama erkek arkdaşımla konuşmam sonucu benden mart ayında hoşlanmaya başladığını öğrendim. Anı bilememiş yani.
Umarım size tutar falı
kredisi az zaten denemeye değer bence ama genellikle olumsuz konuştuğunu okumuştum bende. zaten kısa yazdığını belirtmişelim iptale doğru gidiyor
elim iptale doğru gidiyor
kizlar FAMA falim geldi. İlginc bir sekilde Klothoyla ayni tarihi verdi. 2015 e dogru o gelecek sana dedi zaten artik gelse de olur mu bilmiyorum. Karisikligini durumu bilmis. Klothonunkini gormesi imkansiz farkli hesaptan attim. Yakin seyler soylediler ve ikisine de ozellikle olumsuz yoruma da acik oldugumu belirtmistim. Bakalim bekleyecegiz bu surecte buyuk bir sinavim var ona hazirlanacagim,sanirim artik fal atmam :)
yok canim sarayliya atmadim. Sinav bitene kadar da atmam cunku malum sahisla gorusmeyi dusunmuyorum. Belki sinava yakin atarim bakalim sonucu kim bilcek diye :)sarayliya atmismiydin canim
Zaman konusunda tutturmuş sayılır ama 1.5 aydan önce gelişme yok demiş. Nisanda baktırmıştım ilişkimiz haziranda başladı.
Deneyip denememek sana kalmış tabi
bende de aynısı olmuştu ama gerisi patladı..kızlar selenanın dediği ufak bir şey çıktı haberiniz olsun
baktırdığım her falcı asıl olayla ilgili hemen hemen aynı şeyleri söyledi bakalım zaman göstericekbende de aynısı olmuştu ama gerisi patladı..
terazi mi dedi biri nolmuş teraziye ? benim ayarsız da teraziydi de ondan atladım böylekoç olabilir yada terazi dış görünüşe göre de tahmin yürütülebilir
kızlar asteria nasıl?
O zaman hiç göndermeyim fal falan. Ücreti cazip gelmişti. Tarotta iyi olan birisi lazım bana kısa ve yüzeysel yorum yapmayacak birisi. Durum analizi içermeli ve net şeyler söylemeli geleceğe dair. 'herşey güzel olacak, çok güzel olacak, şans kapıda'... gibi cümlelerden sıkıldım.Ben baktirmisim cok once, parana yazik diyorum.