Valla ben fal baktırmayı çok seviyorum ama karşımdaki falcı para için beni kandırmaya çalışınca hiç hoşuma gitmiyor. Bazen promosyon fal gönderiyorum Akila mıdır nedir, sürekli atlıyor ve hep aynı şeyleri söylüyor. Yorumlara da cevap vermiyor. Robot falcı diye birşey var mı gerçekten? Ben 3-4 kişiye paralı baktırdım. Diğer yorumumda söylediğim kişilerdi. Şimdi bir başkasına baktırmak istiyorum ama buradaki yorumları okuyunca kafam çok karıştı.Birine kimisi çok iyiydi diyor diğeri çok kötüydü diyor. Birde arada kendini övmeye gelenler olmuş.Bir konuda cidden danışmam lazım, falın bir enerji akışının sonucu olduğuna inanlardanım ben. Ama iyi bilene baktırmak lazım. Bu %100 puan alan falcılara bile baktırıp kötü sonuçlar aldım diyenler olmuş. O zaman neden bu falcıların 5 puandan aşağı düşük puanları yok?:S Ben merak ettiğim birkaç falcı ismi söylicem fikri olan varsa yazarsa sevinirim kızlar.
Falaniyethakkaniyet? Moonlight21?Binnaz?Misina?shalevisrael?Klothoyagmur? Bunlar hakkında ne dersiniz? Veya tavsiye edeceğiniz birileri var mı?